Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turska

Erdogan šokirao izjavom, a onda uplakanu djevojčicu poljubio u obraz

Predsjednik Erdogan s djevojčicom
Foto: Screenshot/YouTube
26.02.2018.
u 13:26

Nekoliko turske djece u vojnim uniformama salutiralo je turskom predsjedniku tijekom govora u parlamentu prošli tjedan

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan održao je govor u Kahramanmaraş (Anatolija) na kongresu svoje stranke u nedjelju. Mnoge Erdoganove pristalice prizivali su odlazak u Afrin. Turski avioni konstantno prelaze sirijsku granicu i bombardiraju Kurde u sjeverozapadnoj enklavi Afrin. U jednom trenutku Erdogan poziva na podij djevojčicu koja je bila odjevena u vojnu odoru. 

Dok je dolazila na pozornicu, djevojčica je plakala na što joj je Erdogan rekao da vojnici ne plaču. Međutim, zašto je djevojčica nosila uniformu, nije poznato. Prema pisanju njemačkog Bilda, Erdogan joj je rekao da će njen grob biti prekriven turskom zastavom ako padne kao mučenica. Poljubio je djevojčicu u obraz i nakon te šokantne rečenice, poslao s pozornice.

 

No, ovo nije prvi put da se tako nešto dogodilo. Nekoliko turske djece u vojnim uniformama salutiralo je turskom predsjedniku tijekom govora u parlamentu prošli tjedan. Djeca se sve više koriste na društvenim mrežama kao potpora operacijama u Afrinu.

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar jumanji
jumanji
13:58 26.02.2018.

opasno bolestan

ST
Stipan
13:44 26.02.2018.

Diktator . Umno poremećen. Neće mu ni Putin ni Trump dozvoliti da oživi osmansko carstvo.

ZA
Zapadnjak
14:57 26.02.2018.

i prije je bio poremecen, a sad je jos poceo i zlostavljat djecu poput svojih velikih uzora iz isila i hamasa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije