Naslovnica Vijesti Hrvatska

Đapić: Ulazak u EU sa slikom Đ. Brodarca u lisicama krivi je put

Prerana smrt generala Đure Brodarca potvrda je krive državne politike prema Domovinskom ratu i hrvatskim braniteljima, stav je HSP-a
15. srpnja 2011. u 11:55 14 komentara 16 prikaza
HSP-ova konferencija uoči sahrane Brodarca
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL

Sami smo odgovorni za svoju budućnost i narod mora hrabro preuzeti tu odgovornost. Prerana smrt generala Đure Brodarca potvrda je krive državne politike prema Domovinskom ratu i hrvatskim braniteljima, stav je HSP-a, koji su u povodu smrti Đure Brodarca na konferenciji na novinare u Sisku iznijeli počasni predsjednik HSP-a Anto Đapić i povjerenik Županijskog vijeća HSP-a Pejo Trgovčević.

– General Brodarac odnio je još jednu pobjedu i svojom je smrću na dramatičan način upozorio kuda ide Hrvatska. Katastrofalne političke odluke o Domovinskom ratu i hrvatskim braniteljima na tragu su nacionalne izdaje – rekao je Đapić uoči posljednjeg ispraćaja Đure Brodarca. Smatra da Brodarčev slučaj potvrđuje suludu politiku uništenja i prodaju Hrvatske zbog neznanja i nekompetentnosti.

– Nažalost, instrumenti vlasti represivni su prema onima koji su stvarali ovu državu, pa braniteljske udruge nemaju pravo podupirati aktualnu Vladu. Borit ćemo se za zakon o aboliciji svih hrvatskih branitelja, kao što su mogli biti abolirani i mnogi četnici. Pravaši vjeruju da je put Hrvatske u Europsku uniju krivi put ako u nju ulazimo s posljednjom slikom Đure Brodarca u lisicama – naglasio je Đapić.

Roštilj
Za sve grill majstore
Želite sočne, mekane, ali i hrskave kobasice na roštilju? Evo nekoliko tajni za savršene bucke

A1 izdvaja za Vas

  • kapt56:

    Zašto Đapić iznosi stajalište HSP-a? Nije vrag da se vratio u stranku. Pa ljudi moji u HSP-u jeste li vi poludjeli?! Vi stvarno želite uništiti tu stranku, jer Đapić ju je srozao na dno dna, a vi mu dozvoljavate da ... prikaži još! se vrati. Za ime Boga ne radite to ako i malo volite HSP!

  • marinkomarinko:

    kad uđemo u Eu bar će smršavit ako završimo kao grčka

  • bez.komentara:

    Da,sad nam trebaju baš takvi poput ovog krmeta da nas izvedu na pravi put! Mi smo sami sebi najveći neprijatelji!