Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE SNIMILE

Divlje ljeto na Jadranu: Prijateljice finske premijerke plivale u Modroj špilji. Tamo je kupanje zabranjeno

Foto: Instagram/Sabina Särkkä
1/3
29.08.2022.
u 18:09

Pravila ponašanja unutar špilje regulirana su i Zakonom o zaštiti prirode, gdje jasno piše kako je kupanje i ronjenje, između ostalog, strogo zabranjeno

Finska influencerica Sabina Särkkä koja je ljetos snimljena kako pleše s premijerkom Sannom Marin u noćnom klubu ovoga je ljeta posjetila Hrvatsku.

Na putovanju jedrenjakom, Särkkä je objavila brojne fotografije doživljaja, a između ostalog posjetila je i znakovitu Modru špilju u Biševu s prijateljima. Iako to nije dopušteno, Särkkä se s prijateljima u špilji okupala, a sve je to dokumentirano i na njenom Instagram profilu. 

Inače, Modra špilja nalazi se na istočnoj strani otoka Biševa, a jedno je od vrijednih prirodnih spomenika Jadrana. Pravila ponašanja unutar špilje regulirana su i Zakonom o zaštiti prirode, gdje jasno piše kako je kupanje i ronjenje, između ostalog, strogo zabranjeno.

Foto: Instagram/Sabina Särkkä

Također, posjeti bez ulaznice, odnosno u vlastitom aranžmanu isto su tako zabranjeni, no sudeći po snimkama objavljenim na Instagramu Särkke koja je špilju posjetila s prijateljima, nije sigurno jesu li ti uvjeti i ispunjeni.

Influencerica je i ranije snimljena na Jadranu kako s prijateljicama pokazuje grudi putnicima Jadrolinije koji je prolazio pokraj njihovog broda. Kapetan im je kavalirski odzdravio trubljenjem, što je obradovalo društvo na brodu.

Särkkä je u središte javnosti dospijela ovoga srpnja kada je i snimila fotografiju u rezidenciji finske premijerke na kojoj se dvije žene ljube, držeći natpis 'Finska' koji inače stoji u uredu premijerke. Särkkä se ispričala zbog te fotografije, a Marin je objasnila kako do snimke nije trebalo doći te da se to dogodilo za vrijeme zabave koju je organizirala tijekom godišnjeg odmora, a a sva su imena gostiju bila unaprijed najavljena u kontrolnoj sobi koja nadzira rezidenciju Kesärante.

Sabina Särkkä bivša je misica i predstavlja je prije 10 godina Finsku na natjecanju Miss svijeta. Sudjelovala je u nekoliko reality emisijama, a sada je influencerica s 90 tisuća pratitelja na Instagramu. Prije mjesec dana objavila je kako je prekinula sa suprugom Ossijem Kivimäkijem.

>> VIDEO Dvojica pilota potukla se u kokpitu tijekom leta, osoblje moralo intervenirati

Komentara 18

BU
bubacro
22:47 29.08.2022.

jedini razlog da se zabrani kupanje u spilji je pohlepa kako bi se uguralo sto vise turista u jedinici vremena i za 10 min turu uzelo sto vise love.

DO
doberdedec
18:50 29.08.2022.

A kaj imate vi hrv. novinari s tim pucama, ne razmem. Boleč glejte kaj naš šerifi delanu.

Avatar mg940
mg940
18:18 29.08.2022.

Ovi kaj se kupaju na izvoru Cetine niš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije