Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vlasniku gostionice prijetili su smrću jer im nije htio natočiti još pića

Divljali po Bubamari pa išarali zidove u policijskoj postaji

policija
Arhiva VL
19.12.2009.
u 13:33

Mario je na zidu svoje prostorije napisao “Šugavi panduru!”, a Zoran na zidu svoje “Je... im majku pandursku”, a zatim je razbio lampu. Nered su počeli raditi oko 19 sati u gostionic.

SINJ - Mario M. (36) i Zoran Ć. (38) odlučili su ukrasiti zidove prostorija za zadržavanje u sinjskoj policijskoj postaji gdje su dospjeli na triježnjenje u petak nakon narušavanja reda i mira i prijetnji vlasniku gostione Bubamara u Glavicama.

Mario je na zidu svoje prostorije napisao “Šugavi panduru!”, a Zoran na zidu svoje “Je... im majku pandursku”, a zatim je razbio lampu. Nered su počeli raditi oko 19 sati u gostionici. Napali su vlasnika Ivana J. T. (52) i zaprijetili mu smrću jer im nije htio natočiti još pića budući da nisu platili ni ono što su do tada bili popili.

Zoran mu je opalio pljusku, a zatim ga je zajedno s prijateljem nastavio tući, no vlasnik nije htio zatražiti pomoć liječnika. Razbili su nekoliko boca, betonsku vazu za cvijeće, a prevrnuli su i mramorni stol.

Prestali su s divljanjem kada je stigla policija. Nakon što su njih dvojica uhićeni u postaju je sa suprugom Marijom pristupio vlasnik Bubamare Ivan J. T. i prijavio ih zbog prijetnji smrću.

Supružnici tvrde da su im kazali: “Neće ovo na ovome ostati, ubit ćemo vas!”, a pokrenuli su i progon zbog uništenja tuđe stvari.

Mario je imao 1,76 promila alkohola i u policiji je negirao djelo, a Zoran kojem je izmjereno 1,77 promila priznao je prijetnje i divljanje. Odvedeni su zatvor, a prilikom pretresa na Bilicama kod Zorana je nađeno i 1,2 grama marihuane.

Komentara 7

Avatar mliniški
mliniški
13:58 19.12.2009.

Izvrnute vrijednosti, umjesto da policija pegla,huligani oštećuju policijsku imovinu i za blago postupanje im se ruga i vrijeđa ih.Naši zakoni su napisani za uljuđeni narod, a ne ove pripadnike plemena \"Kamenko\"

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
16:04 19.12.2009.

Tu dvojicu pijanih bedaka treba dobro natamburati, i prisiliti ih da o svom trosku svaki \'\'svoju\'\' sobu da prefarba. Koja je to drskost i bezobraznost, pa oni se jednostavno sprdaju s tom policijom.

OB
-obrisani-
20:52 19.12.2009.

E kad ovako svasta procitas ponekad se javi nostalgija za komunizmom (ovdje bi i te kako dobro dosli komunisticki nastrojeni policajci).Treba tu stoku upregnuti da oru a ne da kopaju,idioti jedni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije