Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isključen iz škole

Divjak o nasrtaju učenika na vjeroučitelja: Zaprepaštena sam

Blaženka Divjak
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
03.10.2018.
u 13:00

Učenik Elektrostrojarske škole Varaždin nasrnuo je na vjeroučitelja kada se nakon razgovora sa školskim psihologom vratio na nastavu

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak izjavila je danas da je zaprepaštena nasrtajem učenika na profesora u Elektrostrojarskoj školi u Varaždinu, dodavši da je Ministarstvo na raspolaganju školi i profesorima za svu potrebnu pomoć.

"Zaprepaštena sam događajem u Elektrostrojarskoj školi Varaždin i takvo ponašanje je apsolutno nedopustivo. Škola je mjesto nulte tolerancije na bilo koji oblik nasilja, a pogotovo grubo fizičko nasilje", istaknula je ministrica Divjak.

Ministarstvo poziva nadležna tijela da utvrde sve okolnosti te poduzmu odgovarajuće mjere, a školu da postupi sukladno propisima, dodala je poručivši da je Ministarstvo znanosti i obrazovanja na raspolaganju za svu potrebnu pomoć školi i profesorima.

Učenik Elektrostrojarske škole Varaždin, kako prenose mediji, u ponedjeljak je nasrnuo na vjeroučitelja, kada se nakon razgovora sa školskim psihologom na kojemu su bili i njegovi roditelji i razrednica, vratio na nastavu. Razgovor sa psihologom održan je zbog učenikova problematičnog ponašanja, a nakon napada na vjeroučitelja učenik je isključen iz škole.

Pogledajte video o 7 stvari koje trebate znati o mirovinskoj reformi:

Komentara 6

DA
damascus
14:29 03.10.2018.

Prvi komentar dolazi odterorističkih ultraljevičarskih falangističkih pripadnika, pa onda nije čudno da je njihova uvijek prva , ali hvala bogu, ne i zadnja.

Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
13:32 03.10.2018.

to je posljedica ove politike

RO
rotuutor
15:03 03.10.2018.

Sani treba s takvima kao ti vani,jos bolje u Vrapce.Takvi kao ti su za norisnicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije