Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVICA ŠITUM

'Dirnut sam brojnim pozivima, ali radije bih crkao kao pas'

Ivica Šitum i Đana Atanasovska
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/3
13.10.2017.
u 20:16

'Jedan jedini put u životu sam to napravio i to ne za sebe nego za svoje dijete jer nisam imao drugog izlaza'

Dragi prijatelji. Iskreno sam dirnut brojnim pozivima i porukama u kojima želite financijski pomoći oko ovrhe ali oni koji me dobro poznaju znaju da bi radije crkao kao pas nego prihvatio tako nešto - kazao je Ivica Šitum u svojoj objavi na Facebooku kojom se osvrće na nedavnu presudu kojom on i Đana Atanasovska imaju ovrhu od 188.000 kuna.

- Jedan jedini put u životu sam to napravio i to ne za sebe nego za svoje dijete jer nisam imao drugog izlaza. Hvala svima koji su nam tada pomogli i nadam se da ćemo kroz našu zakladu vratiti bar jedan dio te dobrote. Mogu samo obećati da ću pokušati naći načina da novac od naših plaća, neće završiti u dubokim džepovima ljudi iz udruge, kao što je završio od akcije za našu djevojčicu - stoji u objavi.

Dubravko Šimenc fotografijom je pružao podršku uz geslo 'niste sami'. 

Komentara 26

DU
Deleted user
21:44 13.10.2017.

drugi put više ne bi dobili ni lipe nakon ovoga što se dogodilo.pokazalo se da udrugu i vas zanima samo osobna korist -lova

OS
osica
21:20 13.10.2017.

uh, zar ni gospođa nema izlaz . ? Mozda ipak ima " danima nas je bombardirala sa slikama svoje bolesne djevojčice, koja nas je k tome i pozdravljala" Grozna slika, grozna manipulacija bolesnim djetetom.Dosta radite što hocete. Tko ste vii uopće. ? zar je samo vaše dijete bilo bolesno, koliko ih je sada nažalost bolesno. Pustite novce, neka se dijeca liječe, zaboravite dvore jedanput zauvijek.

DU
Deleted user
21:49 13.10.2017.

Što reći, znam da su razno, razne udruge rasadnik prodavača magle i likova koji pod krinkom humanitarnog rada žele nešto ušićariti, no ova obitelj meni otpočetka djeluje neiskreno i kao da su koristili to jadno dijete za neke soje ciljeve (posebno majka).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije