Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVICA ŠITUM
Povratak na članak

'Dirnut sam brojnim pozivima, ali radije bih crkao kao pas'

'Jedan jedini put u životu sam to napravio i to ne za sebe nego za svoje dijete jer nisam imao drugog izlaza'

Komentari 26

DU
Deleted user
21:44 13.10.2017.

drugi put više ne bi dobili ni lipe nakon ovoga što se dogodilo.pokazalo se da udrugu i vas zanima samo osobna korist -lova

VL
OS
osica
21:20 13.10.2017.

uh, zar ni gospođa nema izlaz . ? Mozda ipak ima " danima nas je bombardirala sa slikama svoje bolesne djevojčice, koja nas je k tome i pozdravljala" Grozna slika, grozna manipulacija bolesnim djetetom.Dosta radite što hocete. Tko ste vii uopće. ? zar je samo vaše dijete bilo bolesno, koliko ih je sada nažalost bolesno. Pustite novce, neka se dijeca liječe, zaboravite dvore jedanput zauvijek.

VL
DU
Deleted user
21:49 13.10.2017.

Što reći, znam da su razno, razne udruge rasadnik prodavača magle i likova koji pod krinkom humanitarnog rada žele nešto ušićariti, no ova obitelj meni otpočetka djeluje neiskreno i kao da su koristili to jadno dijete za neke soje ciljeve (posebno majka).

VL
NE
Nexo
22:34 13.10.2017.

Samo mi ko roditelju nije jasno,kako njima nakon smrti dijeteta bili novci na pameti?S tim kaj nemislim da je udruga ok,ali to je trebao netko drugi istrazivat i rijesavat.

VL
DU
Deleted user
21:59 13.10.2017.

stoka lakoma i prokleta....i jedni i drugi ! više niti jedne lipe nikome !

VL
DU
Deleted user
06:22 14.10.2017.

Za ove roditelje nemam razumjevanja. Kako im je uopce palo na pamet da je novac dan njima, a ne za lijecenje bolesnog dijeteta? Koje je u tijeku "lijecenja" umrlo pa novac treba ici u iste svrhe, drugoj djeci, a nee za njihov biznis. Ali, meni cudi kako su Hrvati, koji su postali veliki protivnici cijepljenja jer farmaceutska industrija ubija djecu, za tu istu farmaceutsku industriju i eksperimentaono lijecenje, dakle opasno lijecenje, sakupili taj veliki novac! A to se lijecenje na kraju pretvorilo samo u eksperiment- nije dalo ocekivane rezultate. Hrvati su samo pokaza,li svoju naivnost i licemjernost. Djeca ne smiju biti zamorci.

VL
AC
achill
21:01 13.10.2017.

Gotov je!

VL
DO
domxerex
01:32 14.10.2017.

Lako je sada sjediti i glumiti pametnjakovića. Sve je to na sudu bilo jako prljavo jer se na sudu zahvaljujući lakomim sucima i još lakomijim odvjetnici sve vrti oko novca a ovi jadnici su očito nasjeli na bajku o pravdi na sudu. Na sudu nema pravde niti će ikada biti. Sud je tu tobože da provodi zakone ili barem tumači neku formu sličnu onome što piše. Teško je ovako reći tko je lopov, udruga ili roditelji. Ostaje činjenica da su roditelji duplo fasovali, i dijete i troškove. Kada čitam ovakve slučajeve jako sam sretan što nisam studirao pravo već neke puno egzaktnije studije. Na sudu imate imaginarno zakonodavstvo, samo se čini da je vladavina zakona, samo se čini! Zato ovdje ne bih nikoga osuđivao jer je život naokrutniji sudac.

VL
DU
Deleted user
21:27 13.10.2017.

rvati ili kako se vec volite nazivati..vi ste kurac od naroda..bog novac je vas gospodar..i budite sritni..da se jos tako mozete nazivati.

VL
DU
Deleted user
21:17 13.10.2017.

Kakvo crkavanje... Rušenje majmunolikog Vlade, namještenika goveđe unije.

VL
PR
prarvat
20:30 13.10.2017.

drž' se, ivica! postojan i čvrst. naš dragovoljac Domovinskog rata

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.