Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD BOYSA ZAPLIJENJENE BAKLJE

Torcida ostala ispred Maksimira nakon što joj nije dopušteno unošenje transparenata

Derbi Dinama i Hajduka u zadnjem kolu HNL-a
Luka Stanzl/PIXSELL
21.05.2022.
u 19:46

U Dinamu kažu da navijači Hajduka nisu poštivali upute koje su dobili uoči utakmice pa su im zbog toga zabranili unos transparenata.

Torcida je iz protesta ostala ispred stadiona i nije ušla na Maksimir gdje se danas u derbiju susreću Dinamo i Hajduk. Naime, navijačima Hajduka nije dozvoljeno unošenje transparenata zbog čega su oni odlučili da neće na južnu tribinu.

U Dinamu kažu da navijači Hajduka nisu poštivali upute koje su dobili uoči utakmice pa su im zbog toga zabranili unos transparenata.

A zagrebačka policija uoči današnjeg derbija između Dinama i Hajduka na Maksimiru ispod sjeverne tribine na kojoj se nalaze domaći navijači pronašla pirotehnička sredstva.

"Policijski službenici su sigurnosnim pregledom prostora samog stadiona prije odigravanja utakmice ispod sjeverne tribine pronašli su pirotehnička sredstva, točnije pet cijelih baklji, 18 rezanih baklji i 31 stroboskop.
 
Ovim oblikom preventivnog rada i mjerama osiguranja, policija omogućuje sigurnije odigravanje nogometne utakmice kao i boravak svih osoba na samom stadionu te uvelike doprinosi suzbijanju eventualnog drugog protupravnog ponašanja.
 
Također i ovim putem pozivamo građane da poštuju savjete, upozorenja i naredbe policijskih službenika a sve s ciljem održavanja povoljnog stanja sigurnosti i kako bi nogometna utakmica protekla bez izgreda", poručili su iz policije.

>> Pogledajte atmosferu ispred Maksimira uoči utakmice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije