Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONAVLJA SE PRIČA IZ OKUČANA
Povratak na članak

Dio branitelja ipak će prosvjedovati u Kninu: Ovo je veleizdaja, nosit ćemo HOS-ove majice

Molim predsjednika da ne bježi iz Knina, jer ja sam opet u protokolu, kaže specijalac Maras.

Komentari 388

ST
stefj
01:03 03.08.2020.

Ne znam za majice, ali obilježja HOS-a su potpuno dozvoljena zakonom zajedno sa spornim ZDS na svim proslavama događaja iz Domovinskog rata (ili na komemoracijama)... Ako Milanović ili Milošević odu, to znači da se protive zakonodavstvu zemlje. Isto tako, ako Plenković to pokuša spriječiti... No, čini se da će biti interesantno ove godine tamo...

VL
Avatar Illyricum40
Illyricum40
01:25 03.08.2020.

sicamo se i bitke za vukovar di je sugoslavenskoj vojsci zubalo potpuno izbijeno i razbijeno ostalo sa 110 izgubljenih tenkova, stotina izgubljenih apc i ifv armora ka i nekoliko agresorskih jugoslavenskih avijuna. jugoslaveni su grad potpuno razorili dalekometnim projektilima i nakon tog udruzeni partizansko-chetnicki agresor je grad i osvojija, ali uz velike gubitke. nikad sugoslaveni a ni serbovi jednako tako se nisu odvazili napasti ustaske polozaje nakon tih dogadjaja, jer su oni po zubalu toliko dobili da je strah uvik nadvalada oni zlocinacki dio njih. i opet se u bitci za Vukovar pokazalo da partizani i chetnici blisko suradjuju kad je unistavati nacionalno Croatsko. a sicamo se i WW2 di su sugoslaveni mucki pobili stotine ijada judi nakon rata koji su se bili predali, zive ih zidali u jamama i rudnicima (cak i zene i dicu kako dobro znamo).

VL
AN
angeorafael123
00:58 03.08.2020.

Hos je u Vukovaru udario jugoslaviju u mozak i zato ga mrze.Jugoslsveni a vole Hrvati.

VL
DU
Deleted user
00:16 03.08.2020.

Neo-orjunaške političke strukture već godinama udaraju po vrijednostima domovinskog rata, sve s ciljem obnove tzv."bratstva i jedinstva" u svrhu kreiranja političko-ideološke podloge za stvaranje temelja novih jugoslavenskih pseudodržavnih tvorevina.

VL
ER
EroK
00:47 03.08.2020.

Čija je ideja zabrana HOS-u sudjelovanje u proslavi, koji su bili dio Hrvatske oslobodilačke i pobjedničke vojske? Ovo je izdaja i pljuska Oluji. Smjeniti odmah ovaj sastav organizatora proslave Oluje! Što je to Oluja? Jedan Srbin dođe u Knin, an, a u Grubore idu dvojica i to Preds. RH, koji je i Vrhovni komandant HV, te Ministar obrane RH! Možda, iduću godinu ode cijela Vlada RH u Grubore, a u Knin za Oluju bumo videli? Jeli ovo već Jugoslavija ili se ipak možda varam?

VL
SV
Sveznadar
04:52 03.08.2020.

Ovo je samo logičan slijed, nakon što je KG Kitarović dala putnu kartu Vučiču na zapad. On se osilio, a onda jastrebovi Dačić, Vulin and com. pod njegovim sponzorstvom opet indoktriniraju Srbe iz Hr, koji sad hodočaste sv. Vučiću. Onn i oni SRBUJu, a Plenković o gestama. Totalni promašaj Hr. Politike. Umjesto da ih ignorira, on s vučičevcima pravi vladu. Jeli nam potrebna takva vlast ?

VL
NE
neboiznadzagreba2
23:50 02.08.2020.

Nakon Drugog svj. rata preoravala su se groblja i brisao spomen na dio povijesti, mrtve se još jednom ubijalo (o onome što se činilo živima bolje je i ne govoriti) , danas se također HOS želi izbrisati, satrti spomen nana one koji bi najgore prošli da je rat izgubljen, no ne ide to tako, bliži su pripadnicima gardijskih brigada HOS-ovci nego umirovljeni generali i onodobni dezerteri koji su danas na visokim položajima. Retuširanje povijesti i revizija doprinosa HOS-a služi šačici malobrojnih koji misle da je rat vođen radi njih i njihovih privilegija!

VL
CR
croban1111
23:41 02.08.2020.

Podrška HOS-u i Hosovcima. Nikad pognut glavu. Zajedno u ratu, zajedno u miru.

VL
BK
Branimir Krešimir
23:03 02.08.2020.

Branitelji su ti koji trebaju slaviti i biti u prvim redovima,jer bez njih ne bi imali slobodnu Hrvatsku.

VL
Avatar Antikomunist
Antikomunist
09:39 03.08.2020.

Heroji jedni od čestitih i najhrabrijig

VL
VE
vedranozretic
12:57 03.08.2020.

Večernji List uvodi verbalni delikt!

VL
K0
K0mentar
22:44 02.08.2020.

HOS-PONOS!

VL
Avatar Primarius
Primarius
07:03 03.08.2020.

zašto sve HDZove i SDPove vlade provode ili su provodili politiku iseljenja Hrvata sa područja Slavonije Like i dalmatinskog zaleđa...dakle ako se promisli malo to nije ništa drugo doli linija Karlovac-Karlobag-Virovitica. Upravo na tom prostoru ne tako davno SDSS ii druge političke stranke su djelovale prisvajajući hrvatske terirorije.Ratni zločinac Goran Hadžić osnovao je SDSS - neka netko ovo demantira ako može.

VL
Avatar Primarius
Primarius
06:49 03.08.2020.

vidim sendvićar su se opet aktivirali...dakle panike iz središnjice ima ...salve zvižduka vrlo izvjesne

VL
DU
Deleted user
09:43 03.08.2020.

... po komentarima sendvičara(adz-uhljeba),studenata ffz-a i fpz-a moglo bi se reči da su HOS-ovci največi problem našeg društva-krivi za iseljavanje, loše stanje ekonomije itd....da se vratimo u "90-te, očito su za ondašnje adz vodstvo satavljeno od sve bivših komunjara, kojioji su samo preokrenuli kapute a u duši i onda i danas ostali komunisti, bili preveliki Hrvati i zato ih je trebalo maknuti..pa nisu Hosovci provodili privatizaciju, rasprodali banke, rasprodali dio voda, INU itd(ZNA SE tko je to radio)...da nije bilo Hosovaca mnogi dijelovi Hrvatske bi šaptom pali, a i Vukovar su očito predugo branili pa su za nagradu zapovijednici dobili batine na kraju od "državotvoraca" koji su sjedili u zagrebačkim foteljama....a za HOS i tak danas nitko nebi čuo dalje od "trga bana Jelačića" da nema raznih yugonostalgičara i ljubitelja opanaka s završenim ffz ili fpz-om koji sramote ovu državu diljem svijeta čim otvore usta, stalno pričaju kak treba krenuti dalje, ostaviti prošlost a stalno nas vuku u "45-tu...i zato puno je više mjesto Hos-u Kninu nego onim a koji su "90 makli s raznim ispričnicama u Brisel, Pariz, za ovu državu nisu prolili ni kap znoja a kamoli krvi, ponovno nam šire lažno bratstvo i jedinstvo kak su ih je naučili njihovi očevi-komunisti i jedan od učitelja Lončar, a danas bi određivali tko smjie biti na proslavi u Kninu... I zato HOS je naš ponos, pa neka pati koga smeta!!!

VL
BI
Bijeligolub
00:44 03.08.2020.

Smata im antifašistički Hrvatski pozdrav s kojim je obranjena Hrvatsksa 90 ih u Prvoj oluji.

VL
DU
Deleted user
07:04 03.08.2020.

Pomirba na pupavcev i sdssovski nacin je agresija srbije u miru na sve hrvate i hrvatsku...

VL
ČE
Čedolovac
22:49 02.08.2020.

Ne ponavlja se nikakva prica iz okucana! Hosovci su uvjek u kninu u svojim majcama bili i bit ce. To sto zoki ne ide na takva okupljanja i nezna tuu cinjenicu pa se praplasio u okucanima je njegova greska. Maloo manje hodat po kumrovcu i srbu a vise po vukovaru i kninu i problem rijesen. I nece samo hosovci doc u svojim majcama.. Oluja se spremaaa..

VL
PR
Prnbaja
23:05 02.08.2020.

Bravo HOS-ovci

VL
DU
Deleted user
23:23 02.08.2020.

Na mala vrata provodite velikosrpsku hegemonističku politiku, Ne radi se o nikakvoj pomirbi Hrvatskog i Srpskog naroda, nego treba raditi na pomirbi srpske nacionalne manjine u RH sa hrvatskim narodom.

VL
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.