Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezadovoljni

Diljem Hrvatske seljaci prosvjeduju već danima

seljaci
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/20
05.03.2010.
u 12:27

Seljaci prosvjeduju već peti dan. Dok Vlada nudi kompenzacije, seljaci inzistiraju na kunama. Seljaci su spremni blokirati i granične prijelaze.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
22:55 05.03.2010.

Lijepih li traktora a protestanti su i solidno odjeveni, vidim i hrane ima u izobilju -sve sama sirotinja, dakle. --------------------------------------------------------- Do sada sam zaista uvijek kupovao hrvatski proizvod i to bez obzira što je isti i 40-60% skuplji od uvezenog,, -samo da na taj način pomognem našemu čovjeku i domačoj poljoprivredi. Ali od sada kupujem isključivo stranu robu. Ako si vi seljaci uzimate za pravo meni blokirati cestu i granicu onda si ja i moja obitelj uzimamo za pravo bojkotirati hrvatski poljoprivredni proizvod

AK
akil
23:26 05.03.2010.

Svatko ima pravo izražavati svoje mišljenje,ali ne na ovakav način.Izgleda da bi ovi buntovnici htjeli ponovo rat,pa da pljačkaju sirotinju,a tko će im čuvati traktorček koji stoji samo 120000.eura?Oni seljaci koji imaju stare ursuse i dajčeve nisu ni stigli na paradu,vjerojatno se nisu dali izmanipulirati od onih koji bih želili iz opozicije preći na pantovčak.

PA
paki
06:21 06.03.2010.

ppozdravljam sve ratare i poljoprivrednike koji svoje traze diljem Hrvatskog asfalta ovih hladnih dana:sad im je potrebnaa potpora da svoje i onako malo ostvare netko je pripomenuo nisu glladni imaju dobre traktore i dosta kobasice sa sobom al nitko im al nitko im to poklonio nije sami su to svojim znojem sebi priskrbili da imaju da makar to od onog debelog Cobankovica ne traze a njemu je dobro jer da ni je dobro nebi bio onakav kakav je a ovim nprosvjednicima daje na slamku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije