Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osijek

Dijete teško ozlijeđeno, sumnja se u pad s balkona zgrade

Hitni prijam - KBC Osijek
Dubravka Petrić/PIXSELL
31.12.2018.
u 15:03

U tijeku je istraga je li dijete bilo samo u stanu u trenutku nesreće.

Zbog zadobivenih teških tjelesnih ozljeda, za koje se sumnja da su posljedica pada s balkona stambene zgrade u Osijeku, u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC) zbrinuto je dijete, doznaje se u ponedjeljak u policiji.

 Iz osječko-baranjske Policijske uprave potvrdili su kako su u nedjelju prijepodne zaprimili dojavu da se u Dragonjskoj ulici na tlu nalazi ozlijeđeno dijete. Sumnja se da su ozljede posljedica pada djeteta s balkona obližnje stambene zgrade.

 Dijete je prevezeno u osječki Klinički bolnički centar, gdje je utvrđeno da je zadobilo teške tjelesne ozljede. Policija provodi istragu o svih okolnosti ovoga događaja, kazao je Hini glasnogovornik osječko-baranjske PU Darijo Premec.

 Prema pisanju medija, četverogodišnje dijete palo je sa četvrtog kata zgrade u Dragonjskoj ulici i zadobilo višestruke teške tjelesne ozljede. Policiju su o padu izvijestili prolaznici, a u tijeku je istraga je li dijete bilo samo u stanu u trenutku nesreće.

Komentara 7

SA
sanikol
21:02 31.12.2018.

Ne znamo, makar je to u ovom slučaju nevažno, s kojeg je kata palo dijete. Nadam se s drugog pa su i posljedice vjerojatno manje tragične. Inače....

DU
Deleted user
19:59 31.12.2018.

Dijete na balkonu..... moja noćna mora.....

Avatar patkovic
patkovic
15:49 31.12.2018.

tu je važan dizajn ograde balkona da se ne može penjati kao i izbjegavanje stvari uz ogradu po kojima se može penjati , slično i za prozore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije