Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomažemo udomiti

Devet pasa Sigurne kućice u potrazi za domom

Foto: Privatni album
1/9
25.01.2018.
u 19:45

Švrćo, Rio, Smoky, Athena, Rory, Kan, Polly, Kira i Pamela čekaju da ih upoznate i povedete u novi život, nazovite 099/21-21-749

Dani provedeni na ulici ili na lancu, boks skloništa, hladnoća, glad i strah, sve je ostalo iza njih.

Zahvaljujući volonterkama velikogoričke udruge Sigurna kućica Švrćo, Rio, Smoky, Athena, Rory, Kan, Polly, Kira i Pamela sad su u privremenim domovima. Na spavanje ne odlaze gladni, cijepljeni su, čipirani te svi osim Pamele i kastrirani. Imaju i nježnosti i ljubavi, ali nemaju dom. Pružite im priliku, pokazat će vam da su idelani kućni ljubimci, jer samo tako se i udomljavaju. Za dodatne informacije nazovite 099/21-21-749, a možete se javiti i u inboks Sigurne kućice.

Foto: Robert Demo

Rio – ima oko dvije godine, obožava igrati se s lopticama, ali jednako tako obožava i ljude. Slaže se i s drugim psima. Iako već jako dugo čeka dom, što svima koji ga poznaju nikako nije jasno, ostao je vedra duha.

Foto: Robert Demo

Švrćo – ima oko četiri godine, pristojno hoda na lajni i najvažnije mu je biti u blizini čovjeka. Druge pse i mace ne voli baš previše.

Foto: Robert Demo

Smoky – veseo je, voli se igrati, maziti i voli djecu. Volonterke kažu da niti jedna slika ne može dočarati ljepotu njegova karaktera. Ima oko godinu dana.

Foto: Robert Demo

Athena – ljepotica u tipu njemačkog ovčara. Lijepo hoda na lajni, jako je vezana uz čovjeka, a slaže se i s drugim psima. Ima oko dvije godine.

Foto: Robert Demo

Rory – još dok je bio štene zavezali su ga na lanac i zaboravili. Živio je tako godinu i pol, ali to nije ostavilo traga jer Rory voli i ljude i druge pse. Zagrlit će vas šapicama i pozvati na igru. Imao oko tri godine.

Foto: Robert Demo

Kan – ima oko tri godine, kažu da je pas koji voli plesati. Izuzetno je pametan i brzo uči, pristojno hoda na lajni, slaže se sa psima i macama. Naučen je na kućni red.

Foto: Robert Demo

Polly – naučena je na život u stanu i šetnju na lajni. Zaigrana je i vesele naravi, obožava maziti se, a slaže se s drugim psima. Za dodatne informacije nazovite 091/62-32-891.

Foto: Robert Demo

Kira – naučena je na kućni red, a pristojno hoda na lajni. Obožava djecu, a voli i pse i mačke. Ima meku dlaku i prekrasan osmijeh te samo osam mjeseci.

Foto: Robert Demo

Pamela – ima tek godinu dana, niskog je rasta i u tipu njemačkog lovnog terijera. Naučena je na život u kući, zaigrana, slaže se sa psima, a na mace ne reagira. Uskoro će na sterilizaciju.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije