Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN LJUBIMAC NA JARUNU

Detalji uhićenja u kojem je zaplijenjen i ogromni piton: Predstavljao je opasnost za policajce

piton 3
Foto: ZOO Zagreb
1/3
04.07.2020.
u 11:40

Pretragom stana na Jarunu policijski su službenici pronašli 25 zasađenih stabljika marihuane visine između 10 i 130 cm, ali i životinju koja je predstavljala potencijalnu opasnost za policijske službenike

Zagrebačka policija nakon završene istrage objavila je detalje sinoćnjeg uhićenja prilikom kojeg su morali zbrinuti nesvakidašnjeg ljubimca - burmanskog pitona dugog 5,5 metara i teškog 50 kilograma. Kako su izvijestili, završeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

 Sumnja se da je na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine marihuane koju je potom skrivao i prepakiravao u stanu u Zagrebu na području Jaruna te je tako pripremljenu marihuanu dalje preprodavao.

Pretragom stana na Jarunu policijski su službenici pronašli 25 zasađenih stabljika marihuane visine između 10 i 130 cm, ali i životinju koja je predstavljala potencijalnu opasnost za policijske službenike, zbog čega su zaposlenici službe Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba i Zoološkog vrta Grada Zagreba iz stana su izuzeli zmiju dužine oko 5,5 metara te preuzeli brigu o njenom zbrinjavanju.

piton 3
1/3

Podsjetimo, sinoć je Damir Skok, ravnatelj ZOO vrta, kazao da čim vlasnik ove jedinstvene životinje bude pušten na slobodu, može preuzeti svoju zmiju.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
12:08 04.07.2020.

Interesira me koja smo mi država kad kod nas dozvoljavaju da imaju pitone,možda krokodile i tko zna što još i onda kad im ne budu više trebalo pustiti će ih u prirodu a onda.....

VE
verica2
21:39 04.07.2020.

I inda se čudimo kad iz zahodske školjke ispuže zmija! Trebalo bi se konačno ozbiljno pozabaviti držanjem životinja po stanovima - i "ljubimaca" i ovih drugih.

KA
kajtebriga
13:52 04.07.2020.

Diler ocito dobro zaradjuje kad ima dovoljno veliki stan za terarij u kojeg moze smjestiti jadnu zivotinju da tamo cami. Jadni mi sa takvim susjedima i jadna ta zmija. Ne dao Bog da mu pobjegne iz stana. Treba zabraniti drzanje takvih zivotinja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije