Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMALI SU ŠTO VIDJETI

Uhitili ga pa mu policajci u stanu u Zagrebu pronašli golemog gmaza

piton 3
Foto: ZOO Zagreb
1/3
03.07.2020.
u 23:30

Policajci su na području Jaruna uhitli muškarca zbog nekog kaznenog djela. Vjerojatno su mislili da je to će to uhićenje biti kao i svako drugo. Međutim ogromno iznenađenje ih je čekalo u muškarčevom stanu

Malo je reći da su djelatnici Zoološkog vrta grada Zagreba bili iznenađeni kad su na privremeno čuvanje dobili neuobičajenu životinju. Radi se o burmanskom pitonu dugom 5,5 metara i teškom 50 kilograma! Ogromno je to iznenađenje za ljude koji se ovih dana bave malim gmazovima koji im čak i na dlan stanu...

Nelužbeno, policajci su uhitili muškarca na području Jaruna zbog nekog kaznenog djela. Kad su došli u njegov stan, imali su što i za vidjeti. Muškarac u kući ima pitona dužeg od 5 metara! Zasigurno nije uobičajen kućni ljubimac poput psa ili mačke. Policajci su odmah pozvali ZOO i njegovi djelatnici su preuzeli zmiju.

Čim vlasnik ove jedinstvene životinje bude pušten na slobodu, može preuzeti svoju zmiju, kaže Damir Skok, ravnatelj ZOO vrta.

Slike ove jedinstvene životinje su odmah osvanule i na Facebook stranici Zoološkog vrta grada Zagreba.

-Naša terenska ekipa u svojem vozilu nikada nije imala ovolikog gmaza! Riječ je o burmanskom pitonu dugom 5,5 metara i teškom oko 50 kilograma.Kolege su ga preuzeli na poziv policije jer je u tijeku postupanje nad njegovim vlasnikom Posljednjih dana hvatali su se u koštac s gmazićima koji im stanu na dlan, a ovaj su put doslovno imali pune ruke posla. Strah ne poznaju, ali svaku, a pogotovo ovako impresivnu životinju izuzetno poštuju. Zato su je nježno ukrcali u vozilo i odvezli u oporavilište Zoološkog vrta grada Zagreba. I tamo je pridošli piton izazvao divljenje jer je najduži u Vrtu više od dva metra kraći od markantnog gosta. Utvrđeno je da je zmija dobrog zdravlja i općeg stanja. Piton je smješten u karantenu i tamo će ostati idućih dana dok Zoološki vrt od nadležnih institucija ne dobije nove upute o njegovu daljnjem smještaju - piše na Facebook stranici Zoološkog vrta grada Zagreba.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
08:21 04.07.2020.

Valjda netko ima soli u glavi pa se pozabavi čime kriminalci hrane pitone (a često su im ljubimci baš pitoni)

CO
Content
12:23 04.07.2020.

Zakaj se plavci prave grbavi? Cijeli Jarun (i okolica) zna o kojem se tipu radi, gdje živi..Kakvo istraživanje i traženje? Teško pronaći kaču (ha ha ha) od 5m? Kaj fakat? Šta da?

DU
Deleted user
07:40 04.07.2020.

Što se to događa? Nađeni piton je udarna vijest na VL a gdje je pisanje o sučeljavanju između Plenkovića i Bere? Bero doživio potop????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije