Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN LJUBIMAC NA JARUNU
Povratak na članak

Detalji uhićenja u kojem je zaplijenjen i ogromni piton: Predstavljao je opasnost za policajce

Pretragom stana na Jarunu policijski su službenici pronašli 25 zasađenih stabljika marihuane visine između 10 i 130 cm, ali i životinju koja je predstavljala potencijalnu opasnost za policijske službenike

Komentari 6

DU
Deleted user
12:08 04.07.2020.

Interesira me koja smo mi država kad kod nas dozvoljavaju da imaju pitone,možda krokodile i tko zna što još i onda kad im ne budu više trebalo pustiti će ih u prirodu a onda.....

VL
VE
verica2
21:39 04.07.2020.

I inda se čudimo kad iz zahodske školjke ispuže zmija! Trebalo bi se konačno ozbiljno pozabaviti držanjem životinja po stanovima - i "ljubimaca" i ovih drugih.

VL
KA
kajtebriga
13:52 04.07.2020.

Diler ocito dobro zaradjuje kad ima dovoljno veliki stan za terarij u kojeg moze smjestiti jadnu zivotinju da tamo cami. Jadni mi sa takvim susjedima i jadna ta zmija. Ne dao Bog da mu pobjegne iz stana. Treba zabraniti drzanje takvih zivotinja.

VL
Avatar Keep_calm
Keep_calm
13:10 04.07.2020.

A o čijem trošku će piton biti zbrinut dok je vlasnik u zatvoru? Hoće li mu netko ispostaviti račun, ili je opet sve o državnom trošku?

VL
SO
Sotona
01:46 05.07.2020.

Sa kojim živim životinjama je hranio godinama pitona ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.