Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KUĆI PRONAĐENO TIJELO

Detalji ubojstva u Veloj Luci: Sin (34) ubio majku pa se fizički sukobio s mještaninom?

Ilustracija
Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL
11.02.2022.
u 13:25

Mještani navode kako je ubojstvo počinjeno oštrim sječivom ili britvicom

U obiteljskoj kući u Veloj Luci pronađeno je jutros tijelo ženske osobe na kojem se nalaze ozljede koje upućuju na nasilnu smrt. Osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem obiteljski je povezana sa žrtvom te je uhićena i pod policijskim je nadzorom. 

Dubrovački vjesnik doznaje kako je ubojstvo navodno počinio 34-godišnji Velolučanin sklon alkoholu i narkoticima, a da je žrtva njegova majka, sredovječna državljanka Brazila već odavno nastanjena u Veloj Luci. Mještani navode kako je ubojstvo počinjeno oštrim sječivom ili britvicom. 

Ističe se da se 34-godišnjak nakon počinjenog zločina kretao po mjestu gdje se fizički sukobio s jednim mještaninom, navodno vlasnikom ugostiteljskog objekta. Pozvana je policija, a potom se otkrilo i nasilno ubojstvo. 

Velolučani su zgroženi, a neki koje je portal Dubrovački vjesnik kontaktirao ističu da su "osjećali već neko vrime kako toj osobi nije dobro i kako ima ozbiljnih psihičkih problema".

Više detalja o ovom događaju biti će poznato nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja. 

VIDEO Nedaleko benzinske postaje u Vrpolju zapalio se automobil, vozačica ozlijeđena

Ključne riječi

Komentara 20

VE
velma
14:01 11.02.2022.

Ovo sve polazi iz obitelji djecu treba štimat dok još možeš a ne dozvolit da ti vise za vratom do starosti,roditelji uglavnom ne vide što im se pred nosom dešava,od stabla ,šumu ne vide ili obratno...

VI
vidum
14:28 11.02.2022.

Svemu su krive male mirovine roditelja, nedovoljne za potrebe djece.

RA
radolizem
14:13 11.02.2022.

Dakle, ovako! sad će ga u Split, u nedjelju navečer će ga istražni sudac spremiti na Bilice, a iste noći, bit će prepraćen u bolnicu za osobe lišene slobode - tzv.Šimunjaru. Psihijatri je od tog bolesnika učiniti biljku, a mi, porezni obveznici, plaćati ćemo njegov smještaj po cijeni boljeg hotela u Korčuli u niskoj sezoni. Dakle, cijena njegova smještaja bit će najmanje 1.000 kn dnevno jer je krevet u psihijatrisjkoj ustanovi skuplji od hotela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije