Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udar vlaka

Detalji strašne nesreće u Gunji: Muškarac autom probio polubranik, stao na sredini pruge

Željeznička pruga
Zarko Basic/PIXSELL
23.05.2023.
u 13:38

Muškarac (90) je upravljajući osobnim automobilom županjskih registracijskih oznaka prelazio preko pružnog prijelaza dok su polubranici bili spušteni te je na njegov automobil naletio teretni vlak kojim je upravljao 36-godišnjak iz Ivankova

Iz PU vukovarsko-srijemske pojasnili su kako je došlo do prometne nesreće u Gunji, koja se dogodila jučer ujutro, a u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Naime, prema prvim informacijama, 90-godišnjak je upravljajući osobnim automobilom županjskih registracijskih oznaka prelazio preko pružnog prijelaza dok su polubranici bili spušteni te je na njegov automobil naletio teretni vlak kojim je upravljao 36-godišnjak iz Ivankova.

VEZANI ČLANCI:

"Očevidom prometne nesreće na željezničkom cestovnom prijelazu u Gunji, provedenim u suradnji s glavnim istražiteljem željezničkih nesreća i zamjenicom Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, utvrđeno je kako je 90-godišnjak osobnim automobilom udario i probio polubranik spušten zbog nailaska vlaka te se zaustavio na sredini pruge, gdje je, unatoč prisilnom kočenju strojovođe, na vozilo naletjela lokomotiva teretnog vlaka koji prometuje na relaciji Vinkovci – Drenovci – državna granica. Od siline udara 90-godišnjak je preminuo na mjestu događaja", stoji u priopćenju policije.

Dodaju kako će nad tijelom preminulog biti obavljena obdukcija u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru. Također, strojovođi lokomotive i pomoćniku izuzeti su uzorci radi analize na prisutnost alkohola i opojnih sredstava u organizmu. O svim poduzetim radnjama i utvrđenim činjenicama policija će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Video: Zatvoren dio Horvaćanske, evo kamo voziti obilazno sve do 6. lipnja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije