Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'svi su gubitnici'

Detalji oštrog razgovora Putina i austrijskog kancelara: Poznato s kime se Nehammer koordinirao uoči sastanka

Reuters / Pixsell
11.04.2022.
u 20:24

Austrijski kancelar je proteklog vikenda posjetio Kijev i Buču, sjeverozapadno od glavnog grada. Otkrića masovnih grobnica i civilnih žrtava u tome mjesu izazvala su val međunarodnih osuda i pozive da se ruskim dužnosnicima sudi za ratne zločine. Iz ureda ruskog predsjednika zasad nije stiglo priopćenje sa sastanka.

Komentara 50

DU
Deleted user
22:06 11.04.2022.

Nedavno su Talibani izjavili,a povodom rata u Ukrajini,da rat nije pravo resenje.Danas Austrijanac propagira mir,i govori da rat mora da se zaustavi odmah...Kuda ide ovaj svet?Talibani i Austrijanci daju lekcije ostalima?

NV
novo vriijeme
20:47 11.04.2022.

Zašto je išao tamo

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
20:40 11.04.2022.

"Austrijski kancelar Karl Nehammer stigao je u Moskvu s ciljem da ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu kaže da je rat koji je pokrenuo u Ukrajini već "de facto moralno izgubio", rekao je austrijski ministar vanjskih poslova u Luksemburgu, uoči početka sastanka Nehammera i Putina u Moskvi." - čisto sumnjam da će mu to reći, koja bi bila svrha takvog posjeta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?