Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dovršen očevid

Policija objavila detalje o zapaljenim autima na Cresu, poznato kako je došlo do požara

Cres: Očevid policije na mjestu gdje su zapaljena tri vozila
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/7
12.04.2023.
u 18:27

Uslijed požara oštećena su četiri vozila riječkih registracijskih oznaka. Riječ je o vozilima marke Mahindra te Škoda s koje se požar proširio na još dva vozila parkirana u blizini, na Suzuki i BMW.

Tijekom noći na području grada Cresa izbili su požari na vozilima u vlasništvu dvojice policijskih službenika. Policijska uprava primorsko-goranska ranije je izvijestila kako je u tijeku intenzivno postupanje kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice, a sada je otkrila nove detalje. Kako ističe, požari su inicirani zapaljivom tekućinom.

"Danas poslijepodne dovršen je očevid požara koji su tijekom noći izbili na vozilima parkiranim u Cresu. Očevid je proveden u suradnji policijskih službenika i protupožarnih inspektora, a kao uzrok požara utvrđena je ljudska radnja, odnosno požari su inicirani zapaljivom tekućinom", navodi policija.

Uslijed požara oštećena su četiri vozila riječkih registracijskih oznaka. Riječ je o vozilima marke Mahindra te Škoda s koje se požar proširio na još dva vozila parkirana u blizini, na Suzuki i BMW.

"Uz dvojicu policijskih službenika u čijem su vlasništvu dva od navedenih vozila, oštećena su i dvojica hrvatskih državljana. Sveukupna materijalna šteta bit će utvrđena naknadno. Policija nastavlja kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica", dodaje Policijska uprava primorsko-goranska. Prema ranijim informacijama, ozlijeđenih osoba nije bilo.

VIDEO Splitska policija traži pomoć: Svaka informacija o četvorici je korisna

Komentara 1

PO
poluprovokator
21:31 12.04.2023.

Mahindra??! Znači taj pliva u lovi i namjerno vozi asketski auto da prikrije kolko ima? Kako to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije