Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVRTANJE TERENCA

Detalji nesreće kod Jankomira: Policajca prignječio volan, ostavio iza sebe troje djece

Zagreb: U prevrtanju policijskog terenca jedan policajac poginuo, trojica ozlijeđena
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
04.10.2023.
u 23:15

Ostali ozlijeđeni policajci imaju ozljede glave, ruke i noge, a na mjesto događa su odmah došla tri vozila hitne pomoći

Jedan policajac poginuo je danas u prevrtanju terenca uz nasip pokraj Priobalne ceste na Jankomiru u Zagrebu. Policija se oglasila kako je poginuo za vrijeme provođenja obuke vožnje specijalnog vozila 'Polaris', dok su još tri policajca ozlijeđena. 

24sata neslužbeno doznaje kako je poginuli policajac bio vozač Polarisa, a nastradao je jer ga je navodno prignječio upravljač vozila. Ostali imaju ozljede glave, ruke i noge, a na mjesto događa su odmah došla tri vozila hitne pomoći. 

 

>> VIDEO Poginuo policajac u Zagrebu: U prevrtanju terenca četvero ozlijeđenih, jedan preminuo tijekom pružanja pomoći

Inače, navodno je poginuli policajac dugo godina bio u službi te je bio nagrađivan, a imao je i troje djece. 

POVEZANI ČLANCI:

"Svi policijski službenici prevezeni su u bolnice radi pružanja liječničke pomoći. Nažalost, jedan od njih je preminuo tijekom pružanja hitne liječničke pomoći, dok se ostala trojica, prema trenutačnim informacijama, nalaze izvan životne opasnosti", dodali su u policiji.

Ključne riječi

Komentara 6

CR
crocro
06:26 05.10.2023.

Još jedna tužna priča. Neka mu je laka hrvatska zemlja i sućut obitelji. Ovdje je istaknuto da je policajca prignječio volan. Vrlo eksplicitno je istaknut način umiranja policajca, što možda nije trebalo istaknuti. Bilo je dovoljno istaknuti da se vozilo prevrtalno iz određenoga razloga: npr. vožnja po kosini terena, kvar na vozilu, brzina kretanja, neporilagođena vožnja, iznenadni zdravstveni poremećaj i da ne nabrajam dalje. Čitatelje bi više zanimalo koji je uzrok prevrtanja vozila, nego da si predočimo sliku volana vozila koji je prignječio policajca. Takve eksplicitne načine umiranja uopće ne treba navoditi u prometnim nesrećama. Dovoljno je rečeno fotografijom s mjesta događaja.

NO
Nordik
06:06 05.10.2023.

Kome i u koju svrhu su kupljeni ovi kultivatori? Ovdje sigurno ima posla za kontroling.

Avatar markoii123
markoii123
08:23 05.10.2023.

Ministar policije se vozi u X6 a policajci imaju obuku na ovakvim "terencima".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije