Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNJEM

Desničari u Europskom parlamentu ustali protiv obnove Galeba

04.12.2019.
u 21:30

Tomašić je napisala: “Institucije Europske unije u više navrata osudile su komunističke totalitarističke režime diljem Europe

Talijanski zastupnik u Europarlamentu Nicola Procaccini, član desničarske stranke Talijanska braća, postavio je parlamentarno pitanje vezano za trošenje europskog novca u obnovu Titova broda “Galeb”.

Izrazio je zadovoljstvo i zahvalnost što je pitanje Europskoj komisiji ne misli li da bi se financiranje odobreno za Rijeku, prijestolnicu europske kulture 2020., potrošeno za obnovu “Broda mira Galeb”, moglo “shvatiti kao odavanje počasti maršalu Titu, odgovornom za masovna ubojstva u Hrvatskoj i za pravu etničku čistku prije svega usmjerenu prema talijanskom pučanstvu”, potpisala i hrvatska eurozastupnica Ruža Tomašić.

Tomašić je napisala: “Institucije Europske unije u više navrata osudile su komunističke totalitarističke režime diljem Europe..."

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka ili u našem e-izdanju

U novom broju donosimo i sljedeće teme:

>>Burno na summitu NATO-a: Svađali se pa proglasili svemir zonom obrane

>>Službeno započela izborna kampanja: Naš tim za izbore, čitajte i gledajte Večernjak

>>Ivanišević odbio Davis Cup: Ne želim biti izbornik, i Ljubičić se zahvalio

Ključne riječi

Komentara 26

BA
bakulušić
22:59 04.12.2019.

Koliko je učiteljskih plaća Obersnel planirao utrošiti u obnovu Galeba i svojih nostalgičnih sjećanja? Zagreb šuti jer su svi oni - Obersneli.

Avatar Ernest_Fulir
Ernest_Fulir
23:14 04.12.2019.

Barba - hmmmm... neki bi rado prikrili povijesnu istinu a to jest da nema razlike izmedju Tita, Ceausescua, Honeckera, Breznjeva, Staljina, Kim Il Sunga...

Avatar navijač
navijač
22:49 04.12.2019.

Kinezi obnavljaju spomen dom u Kumrovcu a domaći boljševici Galeb. Naravno tuđim novcima. Tu se u stvari radi o pokušajima obnove komunizma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije