Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Situacija je hitna'

Autocesta kroz Gorski kotar besplatna – evo tko ima pravo na to

Autocesta
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
28.02.2018.
u 15:42

Svi koje obuhvaća ovaj akcijski plan mogu javiti svoje registarske oznake automobila SMS-om na gradonačelnikov broj 098 210 771

Gradonačelnik Delnica Ivica Knežević dogovorio je besplatno korištenje autoceste A6 na potezu od naplatne postaje Vrbovsko prema Rijeci do subote, uključujući i taj dan, za sve one koji žive u Gorskom kotaru, a rade u Rijeci i obratno.

– Znam da će mi mnogi prigovarati što sam si kao gradonačelnik jedne jedinice lokalne samouprave dao za pravo zastupati interese čitavog Gorskog kotara, no situacija je hitna i ne trpi odlaganja. Uostalom taj potez donosi dobro za sve pa se možda i neće nitko žaliti – istaknuo je Knežević, dodajući da je oslobađanje od naplate dogovorio s ministrom prometa Olegom Butkovićem, prenosi Novi list.

Svi koje obuhvaća ovaj akcijski plan mogu javiti svoje registarske oznake automobila (DE, RI-za Vrbovsko ili neka druga oznaka ako su automobili na leasing) SMS-om na gradonačelnikov broj 098 210 771.

Autocesta
1/19

Komentara 7

Avatar comandante
comandante
16:35 28.02.2018.

a tablice DA koje koristi većina "domoljuba"??

KR
Krotila
18:16 28.02.2018.

zato je najbolje uvesti vinjete auto put,državne ceste,mostove i tunele sve U jednom

NI
nirovad
18:03 28.02.2018.

a Ogulinci ko Vas j.....Isto je gorska Hrvatska i dosta studenata i radnika putuje za Rijeku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije