Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije to očekivala

Dečka testirala s debeljucom koja radi na vrućoj liniji pa je rasplakao njegov potez

prevara
Foto: Screenshot YouTube
1/2
21.01.2018.
u 11:23

Osobe koje su sklone preljubima učinit će to kad god im se pruži prilika

Osobe koje su sklone preljubima, to će učiniti kad god im se pruži prilika. U to se uvjerila jedna djevojka koja je angažirala popularni YouTube kanal To Catch a Cheater kako bi otkrila bi li je dečko Steve prevario.

No, ovoga puta nisu odabrali atraktivne djevojke savršenog izgleda već jednu debeljucu koja za život zarađuje na vrućoj liniji.

Priča počinje kada Steveu u jednom kafiću prilazi djevojka te ga pita smije li sjesti kod njega. On na to pristaje i par se upušta u razgovor. Djevojka mu govori kako za život zarađuje telefonskim seksom, odnosno poslom na vrućoj liniji te mu demonstrira kako to zvuči.

Pozvala ga je da dođe kod nje u stan zapaliti joint na što on pristaje.

Steveu se djevojka očito jako svidjela pa ju je upitao za njezin telefonski broj.

Njegova djevojka sve je to gledala preko skrivene kamere i rasplakala se kada je vidjela što se događa.

Debeljuca je kasnije Stevea pitala ima li djevojku, a on je nakon kratkog premišljanja rekao da nema. Ona ga je potom poljubila i otišla, a prevarena djevojka nazvala je svoga dečka i priopćila mu da više nisu u vezi.

Pogledajte i galeriju: Oni su na najgori mogući način doznali da ih voljena osoba vara

prevara
1/10

Komentara 9

OB
ObrenM
14:17 21.01.2018.

Dali je urednik V.L na bolovanju ili godisnjem, kada ovakove ludosti objavljuje nekad cijenjena novina?

DU
Deleted user
08:29 22.01.2018.

Ta izvanserijska "vijest" ganula me do suza. Ne prestajem cminzdriti otkako sam ju pročitao.

MA
markecb
23:02 21.01.2018.

Ne smijem reći ništa ali za ovoliko srozavanje nekad uglednog i provjereno kvalitetnog lista krivca treba tražiti u urednicima i nigdje drugo. Da mi novinar dođe sa ovako veleumnim člankom skupljao bi papiriće sa deska valjda sljedećih pola godine ili bi možda tražio premještaj u index i jutarnji ili novosti taman je na razini istih....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije