Naslovnica Vijesti Hrvatska

Domazet Lošo: Za 48 sati možemo ući u Ljubljanu. Glavašević: Odj...

Zbog 3 srdele u Piranu neki bi opet ratovali, poručio je Glavašević
14. rujna 2017. u 09:39 427 komentara 73479 prikaza
Davor Domazet Lošo i Bojan Glavašević
Foto: Sanjin Strukić/Tomislav Miletić/PIXSELL

Autom smo u Ljubljani za 1,5 h – za dobar koncert, drage ljude i veselje. A brkatim generalima i ostalima željnim rata mogu samo reći – odj... – objavio je SDP-ov zastupnik Bojan Glavašević na Twitteru komentirajući izjave admirala Davora Domazeta Loše o izvanrednoj sjednici slovenskog parlamenta o spremnosti vojske da provede arbitražnu presudu o granici s Hrvatskom.

Jean-Claude Juncker u Europskom parlamentu želi dogovor Juncker o Sloveniji: Ne slažem se s onima koju blokiraju nove članice

Domazet Lošo za portal Direktno.hr rekao je da ne zna "zašto hrvatska politika uopće pristaje na sustavno slovensko ucjenjivanje" te da je "u geostrateškom smislu Slovenija samo privjesak Hrvatske".

– Na takvo 17 godina dugo ucjenjivanje Hrvatske, koje zapravo traje još od Domovinskog rata, može se odgovoriti na jedini način na koji oni razumiju – a to je za oktavu više – rekao je Domazet Lošo.

– Hrvatski bi pješaci za 48 sati mogli ući u Ljubljanu – rekao je također.

Bojan Glavašević kritički se osvrnuo na admiralove izjave rekavši, između ostalog, da se Hrvatska rata nagledala za deset životnih vjekova.

– I nakon tolikih trauma i gubitaka, nakon svih nestalih i svih suza koje smo prolili, zbog tri srdele u Piranu, neki bi opet ratovali – rekao je Glavašević.

Andrej Plenković Sastanak u Vladi Plenković traži podršku oporbe da bilateralno riješi granicu sa Slovenijom Miro Cerar CERAR SMIRUJE Slovenci skoro zvali vojsku za pritisak na Hrvatsku! Miha Pogačnik Tko je u pravu Slovenski stručnjak: Arbitražna presuda ne postoji, ona je ništavna

VIP izdvaja za Vas

 • blaz.elrat:

  Glavašević je postao političar,samo zato,što je sin Siniše Glavaševića.On samo zagađuje ovaj naš prostor svojim dubokoumnim izjavama.

 • john.drum.501:

  Bojan! Ne "najke". Hrvatska je uvijek u povijesti napadana i uvijek će se braniti. A ti sigurno nećeš djeliti naš teritorij. To pričaj Vučiću, a ne nama.

 • Avatar šta
  šta:

  Na ovakve ozbiljne prijetnje vojne veselile Slovenije hitno je potrebno sazvati sastanak DVD Buje jer DVD si ne može dopustiti nespremnost.