Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši dopredsjednik HNS-a:

Šuker me ne zanima. Da sam ga želio oklevetati, iznio bih u javnost neke druge stvari

Ivan Brleković
Foto: Robert Anić/PIXSELL
21.06.2017.
u 21:17

Davor Šuker tužio je Ivana Brlekovića koji ga je prozvao da je spiskao 200 tisuća kuna službenog novca HNS-a

Radije bih umro nego otkrio ime osobe iz računovodstva Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) koja mi je rekla da je Davor Šuker kao predsjednik HNS-a za vrijeme svog boravka u SAD-u u listopadu 2014. godine potrošio 200 tisuća kuna preko službene kartice HNS-a – kazao je danas na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu bivši dopredsjednik HNS-a Ivan Brleković gdje je svjedočio kao optuženik u postupku koji je protiv njega pokrenuo Davor Šuker.

Šuker je Brlekovića tužio za klevetu zbog izjava koje je dao u intervjuu sportskom tjedniku Max!, a zasmetali su mu navodi u kojima ga je Brleković prozvao da je “spiskao 200 tisuća kuna u Americi” te da je “HNS bolje funkcionirao bez Šukera”.

– Stojim pri tvrdnji da Šuker u HNS-u nije napravio ništa. Kad je preuzeo funkciju predsjednika, bili smo četvrta reprezentacija na Fifinoj ljestvici, a danas smo osamnaesta – kazao je Brleković, koji je izjavio i da je intervju dao kako bi se smirile tenzije između nogometnog sjevera i juga Hrvatske koje su bile izražene nakon što je Hajduk odbio igrati utakmicu s Dinamom.

– Davor Šuker me ne zanima, da sam ga želio oklevetati iznio bih u javnost neke stvari iz njegova života koje mu ne služe na čast, zaključio je Brleković.

Komentara 7

SE
senior
07:02 22.06.2017.

Brleković je pravi propali prigorski drveni fiškal.

VP
vl.pinjuh
09:35 22.06.2017.

Ti si jedan obicni kumek jako si ljubomoran a to nije dobro odi lijeci se..

Avatar PrskatorVlado
PrskatorVlado
00:15 22.06.2017.

Poanta priče je da je Brleković i slični jalnuši kao netalentiran za sport završio škole koje su mu omogućile lagano parazitiranje. Šuker, Janica i ostali vrhunski sportaši su iskoristili svoje talent i postigli uspjehe i zaradili lovu, nisu imali vremena za škole i parazitiranja nakon školovanja. I sad je ovaj lapan i slični zavidnjaci ljubomoran što mu njegova škola nije donesla lovu ko Šukeru i ekipi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije