Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezavisni

Davor Petračić kandidat za gradonačelnika Karlovca

petracic01_PXL_kar_050313
Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
05.03.2013.
u 11:42

Jasna Plevnik i Duško Labus kandidati za dužnosti zamjenika gradonačelnika

Aktivist Davor Petračić bit će kandidat Naprijed Karlovac koalicije na predstojećim lokalnim izborima. Za njegove zamjenike će se kandidirati Jasna Plevnik i Duško Labus, predvodnik Nezavisne liste Volim Karlovac, koja je prvi put istupila u javnosti prije godinu i od tada je redovito komentirala politička i društvena događanja u gradu. Nije tajna da se pregovaralo s aktivistom Domagojem Švegarom i da je bilo predviđeno kako će on nositi nezavisnu listu za Gradsko vijeće, no ipak se povukao iz pregovora. Do danas je koalicija HDZ-HSS-HSLS-HSP A. S. kandidirala Damira Jelića, SDP-HNS-HSU Josipa Benčića, a HSP Marinka Marinovića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije