Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET SAD-U
Povratak na članak

'Predsjednica pozdravlja i podupire istragu o curenju diplomatske bilješke'

"Predsjednica pozdravlja i podupre istragu o curenju diplomatske bilješke", rekao je Hini glasnogovornik Luka Đurić

Komentari 36

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
15:47 19.01.2017.

Predsjednica je nesto zapocela sa Obaminom admininistracijom , mora nastaviti s trumpovom . Odavanje drzavnih tajni treba najstrozije kaznjavati.Lustracija!

VL
NO
Noštromo
15:12 19.01.2017.

Medijima je posao to objaviti. Ali oni koji rade u diplomaciji ne bi smjeli raditi iza leđa legalno izabranoj predsjednici.

VL
Avatar R & I
R & I
15:16 19.01.2017.

Sve ovo vodi na jednu dobro pripremljenu farsu. Nešto je divlje u zraku

VL
Avatar dobry
dobry
15:56 19.01.2017.

Bojim se da nisu u pitanju dvije vanjske politike i to u sukobu. Jedna, proamerička, koju zastupa Predsjednica, a druga pronjemačka(EU) koju sprovodi Premijer. Dolaskom D. Trumpa na čelo USA, u njegovim izjavama primjetna je njegova digresija u odnosu na EU i mogući potencijalni sukob interesa USA i EU. Ako je tako nije dobro po Hrvatsku i njene najviše dužnosnike da se razdvajaju po tom pitanju i da nastupaju neovisno jedni od drugih, jer slabe sigurnosnu situaciju u zemlji.

VL
DU
Deleted user
15:23 19.01.2017.

koja je ovo komedija.

VL
PO
pozornik66
15:31 19.01.2017.

Orjunaši i izdajnici, lustracija jedino rješenje

VL
Avatar croatxl
croatxl
15:26 19.01.2017.

Koliko su tajni dokumenata dilali josipovic i mesic,dokumenata po koima se i drzava Hrvatska osuduje,to treba neko objaviti,ajmo jugici.

VL
DU
Deleted user
16:38 19.01.2017.

Šta ti je komunistička zadojenost mržnjom,dva predhodnika dilali povjerljive dokumente lažno svijedočili,opstruirali sudski spor i kao takvi su prihvatljivi crvenoj nenarodnoj klateži.Još uvijek se nadate što niste uspjei tenkovima da će te olajavanjem ,likovi sa dna kace.

VL
LA
laflamesapo
15:37 19.01.2017.

Lijepo je da predsjednica ima prijatelje i partnere u USA.Bit će posla za svih.Hrvatska je lider na ovim prostorima.Nije ljepo da joj se radi i podmeće iza leđa.

VL
IG
Igi125
16:03 19.01.2017.

Dakle prvo je ured predsjednice nakon saznanja medija da predsjednica nije u zemlji, zapoceo sa kontradiktornim priopcenjima. Zatim je o tom putu govorila i sama predsjednica gostujuci u jednoj emisji. Na kraju balade koja izgleda nema kraja, ured predsjednice jednom novinaru šalje odbijenicu jer nemaju nikakvih podataka o predsjednicinom službenom putu. Dokument potpisan i ovjeren. Jucer se pak pojavljuje dokument u kojem su navedeni susreti predsjednice dok se nalazila u Americi za vrijeme blagdana. Taj dokument nije potpisan i nije ovjeren a odobrio ga je kako je navedeno veleposlanik Paro koji se u to vrijeme nije uopce nalazio u Americi.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
20:25 19.01.2017.

Bože naš dragi Hrvatski sidji pa vidji što se dešava na tom svijetu, a pogotovo u najnaprednijoj američkoj demokraciji i civilizaciji. Novoizabrani Vrhovnik Trump, priprema svoju inauguraciju i na ovu poziva kojekakve problematične tipove (remetilca Dodika i tsl.), dok see naša Vrhovnica, Madona Kolinda BBh, liderica Jugoistočne Europe može samo "selfirati" pred ogradom Bijelog doma. Ovaj nesretnik ne zna da je Ivana Hrvatska uspostavila Uspravnicu triju mora (novi Istočni front) i da će predvoditi juriš transatlanskih herojskih bojovnika protiv istočnjačkih hordi satrapa Putina. To je prava pravcata nepravda rekao bi Kalimero! Iz izvješća veleposlanstva se ne vidi da li se naša Vrhovnica oprostila sa Nobelovim laureatom Vrhovnikom Obamom i njegovom desnom rukom, podvrhovnikom Baidenom i zahvalila im se na podršci Hrvatskoj kao jugostočnoeuropskom lideru lideru. Moguće je da su ovi i naša Vrhovnica šokirani izborom remetitelja na post USA Vrhovnika, te su izgubili orijentaaciju u prostoru i vremenu, pa se stari prijatelji nisu sreli da otpjevaju pjesmu: Oj "drugovi" jel Vam žao, rastanak se primakao!

VL
HR
hrUsrcu
17:19 19.01.2017.

uhiti i osuditi na dugogodisnje zatvorske kazne zbog odavanja drzavne tajne

VL
NE
neboiznadzagreba
15:10 19.01.2017.

Ovo "curenje bilješke", najočitiji je primjer kako političke elite doživljavaju narod - treba im za glasove, iako nije naročito inteligentan!

VL
IL
ildefonsa
15:13 19.01.2017.

Kako netko iz njezonog tima za odnose s javnošću ne može shvatiti da ovim niti otprilike nisu sanirali štetu već samo produžili pričanja o tom nesretnom odlasku do ograde Bijele kuće. Samo se stvaraju nove parodije po društvenim mrežama, You tubeu i satiričkim stranicama. Neka se više prestanu ukopavati pa će i prepričavanja oko putovanja prestati. Sada više uopće nije u pitanju Kolinda Grabar Kitarović već dignitet dužnosti Predsjednika RH.

VL
Avatar mama mia
mama mia
16:49 19.01.2017.

Lopovi podupiru lažljivce pa lažljivci lopove i tako to u nedogled samo naprijed putujući cirkuse

VL
MA
marijaqwer
17:42 19.01.2017.

Ljudi ne vjeruju da je predsjednica bila u radnom posjetu SAD , pa je " slučajno " iscurila službena bilješka ( kojoj bi trebalo vjerovati ) , a za one koji nisu čuli da je izašla službena bilješka pokreće se službena istraga o curenju - vjerodostojno. Svi koji su sumnjali da je predsjednica bila u privatnom posjetu , na državni trošak, sada bi trebali promjeniti mišljenje - vjerodostojno. Ovo i djeca shvaćaju kao igrokaz - vjerodostojno+hdz=žalosno.

VL
ON
ON
18:06 19.01.2017.

Ja ovo nemogu slijediti.Da predsjednica ide u sluzbenu posjetu, posjetu nekoj drzavi a da se nesmije znati niti da je otisla niti zasto je otisla.I to za vrijeme najvecih katolickih blagdana.Sada odjednom vlada je znala sve samo je krila odod javnosti.Pa gospodo draga radilite vi za ovaj narod i za Hrvatsku ili nesto muljate.Jeli ovaj nas jadni poreski obveznik toliko naivan,nebitan ili nesto trece da mu se uskracuje pravo koje je zasluzio.A to je da barem otprilike sazna sta ko i kada u njegovo ime radi.Ove nase politicke igre presle su sve granice.Presjednice "svih Hrvata kako ste se sama nazvali"stanite na loptu i preispitajte se dok Vam nije kasno.To isto vrijedi i za ovu vladu.Dokle cete ovaj narod vuci u ponor.Vi mate sigurne egsistencije u Natu ili u Briselu.A sta je sa narodom i drzavom.Jesuli ginuli branitelji i neduzni civili za ovakvu drzavu i za ovakve politicke figure ovih dvadeset i pet godina.Sjetite se predsjednice rijeci izgovorenih nakon proglasene pobjede.Zasto se nimalo nesramite svojih obecanja.Gospodine plenkovicu koju ste vi odluku donijeli a sa je barem dala naznake da bi se moglo nesto popraviti u ovoj nasoj drzavi,niti jednu.Moramo vidjet sta ce nam Brisel reci,ima vise varijanti za rjesenje toga problema,moramo detaljno razmotrit stanje,to su vase fraze i tu je kraj.Mi smo drzava gospodo a vi ste nasi birani predtavnici,ako znate radite nesto ako neznate ostavite i ne kvarite ono sta je vec naveliko pokvarito.

VL
Avatar sindarela
sindarela
17:00 19.01.2017.

Bilo bi lijepo vidjeti tu vašu lustraciju koju zazivate već punih 25 godina već ste pomalo smiješni izgleda da vas nitko ne šljivi po pitanju lustracije a nema nikog ko se iste boji zato napredak naši lustracijaši

VL
GI
Gips
15:32 19.01.2017.

Sad se dogovaraju tko će "preuzeti krivnju" i za kolko, a to će onda objavit za koji dan i taj će onda po kazni otić za ambasadora u SAD. Ovo više nije ni komedija, ovo je počelo pomalo prelaziti u sferu znanstvene fantastike

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:38 19.01.2017.

Haha. Ovce ce i u to povjerovati.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.