Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministar unutarnjih poslova

VIDEO Davor Božinović: SDP-ova koalicija je više potočić, a ne rijeka

Zagreb: Davor Božinović obišao je  Laboratorij Sektora za eksplozivne atmosfere Ravnateljstva civilne zaštite
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
21.03.2024.
u 12:39

''Ova izdvojena mišljenja sudaca, tu zapravo nema spora o tome da je sve što se radi sa strane SDP-a i njihovog navodnog kandidata izvan ustavne norme i ustavne prakse i u tom smislu će se pratiti te aktivnosti i ubuduće''

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović poručio je u četvrtak da izdvojena mišljenja troje sudaca Ustavnog suda koji nisu glasovali za upozorenje predsjedniku RH Zoranu Milanoviću ne mijenjaju ništa. ''Ova izdvojena mišljenja sudaca, tu zapravo nema spora o tome da je sve što se radi sa strane SDP-a i njihovog navodnog kandidata izvan ustavne norme i ustavne prakse i u tom smislu će se pratiti te aktivnosti i ubuduće'', rekao je Božinović nakon obilaska Laboratorija Sektora za eksplozivne atmosfere Ravnateljstva Civilne zaštite u Svetoj Nedelji.

Ustavni sud je u srijedu objavio izdvojena mišljenja troje sudaca koji nisu glasovali za zabranu izborne kandidature Zoranu Milanoviću dok je na dužnosti predsjednika RH u kojem navode da predsjednik ne smije sudjelovati na izborima, ali zamjeraju načinu donošenja upozorenja.

Božinović je prokomentirao i naziv SDP-ove koalicije Rijeke pravde, čiji je naziv u četvrtak otkrio čelnik te stranke Peđa Grbin.''S obzirom na to koliko im je vodostaj pao posljednji dana mislim da se radi sve više o potočiću, a ne o rijeci'', kazao je. Upravo izraz "rijeke pravde" upotrijebio je predsjednik Zoran Milanović kad je prošlog petka objavio da će biti SDP-ov kandidat za premijera.

VIDEO: Davor Božinović obišao je Laboratorij Sektora za eksplozivne atmosfere Ravnateljstva civilne zaštite

Komentara 1

KA
Kapitol
13:37 21.03.2024.

Ocito ovi jos ne shvacaju da gradani vise nisu ovce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije