Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužnica nije potvrđena

Komšićeva obrana tražila da se nalaz vještaka psihijatra izdvoji kao nezakonit dokaz

David Komšić
Željko Lukunić/PIXSELL
13.07.2017.
u 06:45

David Komšić tereti se da je Kristinu Krupljan u veljači ubio ubovši je 70 puta nožem po tijelu

Optužnica protiv Davida Komšića (20), kojeg se tereti za teško ubojstvo bivše djevojke Kristine Krupljan (18), jučer nije potvrđena na zagrebačkom Županijskom sudu.

Naime, Komšićeva obrana tražila je da se iz spisa kao nezakonit dokaz izdvoji nalaz i mišljenje vještaka psihijatra koji je vještačio Komšića. Sud je takav zahtjev odbio, a kako obrana na tu odluku ima pravo žalbe, spis se seli na Vrhovni sud, koji će odlučivati o žalbi obrane.

Prema optužnici, Komšića se tereti da je djevojku s kojom je bio u vezi, koju je ona prekinula, ubio 22. veljače oko 21.30 u vozilu. Prije no što ju je počeo divljački ubadati nožem, pritisnuo ju je o sjedalo da se ne bi mogla micati. Tereti ga se da joj je zadao 70 ubodnih i ubodno-reznih rana po tijelu, a osim toga i 15 puta ju je porezao po glavi i tijelu. Nakon divljačkog čina, Komšić je pobjegao iz vozila te je došao do svoje kuće, da bi se potom sam predao policiji.

Prema optužnici, motiv ubojstva je ljubomora jer ga je Kristina Krupljan ostavila, započela je novu vezu te je bila trudna. Optužen je da ju je ubio ne samo zbog ljubomore već i iz odmazde jer nije mogao podnijeti da je počela vezu s drugim. Te večeri kada ju je ubio našli su se kako bi raspravili neke stvari, a ubojstvo se dogodilo na povratku kući. 

Komentara 4

GO
goran2hr
06:59 13.07.2017.

45 godina. To suđenje bi trebalo trajati 10 minuta.

MA
Majur
09:30 13.07.2017.

Počeli su spinovi obrane malog manijaka....40g u zatvor sa njim,a kad izađe nek mu neko iz obitelji male nesretne djevojke...presudi.

DB
db123
21:02 16.07.2017.

david je kriv 70 uboda samo manijaka zadovolji kakva milostkad osluzi kaznu 45 onda ga treba isto tako pikati dok ne krepa zub za zub.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije