Naslovnica Vijesti Hrvatska

Daruvarcu priređeno slavlje u kafiću u kojem je premlatio curu?

Nakon puštanja Daruvarca na slobodu, obitelj pretučene djevojke strahuje za svoje živote
16. prosinca 2018. u 07:26 86 komentara 44307 prikaza
Darko Kovačević
Foto: Dino Stanin/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/16

Dok su mnogi jučer bili ogorčeni zbog puštanja na slobodu 31- godišnjeg Darka Kovačevića, zvanog Daruvarac, koji je pretukao 18- godišnju djevojku u kafiću u Zadru, RTL javlja kako su se pojavile i informacije da mu je sinoć priređeno slavlje za izlazak iz pritvora. I to u istom kafiću u kojem je premlatio djevojku što je razljutilo njezinu obitelji i prijatelje. “Radilo se o jedno 10-ak osoba koji su ono priredili jedno slavlje za njega, za njegov izlazak”, kaže Ivica Basar, prijatelj pretučene djevojke, javlja RTL.

Darko Kovačević Daruvarac ŽRTVA DARUVARCA Prvi put se oglasila i pretučena djevojka: 'On je kriminalac kao i vlasnici kafića'

“Taj nažalost sotonistički čin se održao, jer ja to ne mogu drukčije nazvati. Teško mi pada činjenica da netko tko ima dijete slavi izlazak nekoga tko je naudio tuđem djetetu”, rekla je Ana Gurlica, majka pretučene djevojke.

Darko Kovačević
1 / 6
Suđenje Darku Kovačeviću Daruvarcu

Nakon puštanja Daruvarca na slobodu, obitelj pretučene djevojke strahuje za svoje živote, piše 24 sata.

"Ne spavamo noću od straha. Netko nam je zvonio na vrata, a ja sam 15-godišnjeg sina od straha natjerala da otpuže niz hodnik iz dnevnog boravka do spavaće sobe gdje smo se svi stisli. Strah me da će nam propucati bravu i sve nas poubijati pištoljem. Na tabletama smo. Preko dana je uvijek netko kod nas, ali noći su teške. Još nam prijete", rekla je Ana Gurlica (37), majka 18-godišnje pretučene djevojke. 

Darko Kovačević Daruvarac ŽIVE U STRAHU Javila se majka pretučene djevojke: 'Bojim se da nas čeka krvavi Božić'

- Ovih dana nas vjerojatno neće nitko dirati. A što će biti kasnije kad se slučaj ‘ohladi’? Od silnih prijetnji morala sam posjesti djecu na kauč i reći im što da rade ako se meni što dogodi. Rekla sam im što da naprave s kreditima, kome da se obrate te da se uvijek drže zajedno kao braća i sestre, kao obitelj. Kad sam završila, nastao je muk. Ne mogu vam opisati izraz na njihovim licima."

Pogledajte i video sa suđenja Darku Kovačeviću

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
  • Sidro123:

    Cura nama oca koji je bio branitelj i logoraš Škabrnje pa se jadan objesio zbog svega što je prošao. Neka vas sviju bude sram i stid kroz što je ta obitelj sve prošla tada pa sada još i ovo, sramite se puuujjj

  • Ingulube:

    Kretenu želim da što prije krepa. Da smo normalno društvo već bi ga netko zatuko kada sudstvo ne radi svoj posao jer je korumpirano.

  • doktorica:

    Hrvatska u raljama mafije