Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Supernovi

Tučnjava u trgovačkom centru: Daruvarac prebačen u bolnicu

Darko Kovačević Daruvarac
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/4
05.06.2019.
u 19:49

Policija je potvrdila kako je u trgovačkom centru izbio fizički sukob između tri muškarca.

Darko Kovačević Daruvarac ponovno je završio u zadarskoj policiji zbog dojave o fizičkom sukobu u jednom zadarskom trgovačkom centru. Sukobila su se navodno tri muškarca: Darko (32), njegov prijatelj (35) i 33-godišnjak s područja Starigrada. 

Što se zapravo dogodilo još uvijek se istražuje, a u policiji tek neslužbeno navode da su imali dojavu o navodnoj prijetnji hladnim oružjem, ali to još istražuju i nisu htjeli službeno potvrditi. 

 

Za 24sata čitateljica je opisala kako je jedan muškarac tukao drugog te da se spominjalo da će netko nekog ubiti. Glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin nam je tek rekla kako će se više znati nakon kriminalističkog istraživanja

Odvjetnik Darka Kovačevića Daruvaraca Boris Radman unatoč nekoliko telefonskih poziva koje smo mu uputili kako bi utvrdili je li istina da je njegovog branjenik u policiji i potom navodno zbog ozljeda od sukoba prebačen u bolnicu nam se nije javljao na telefon. 

Postoji video snimka cijelog događaja i policija će je, tako nam je rečeno, uzeti u svrhu rasvjetljavanja što se zapravo dogodilo.

Sve se dogodilo danas poslijepodne, a upravo ovih dana stići će i odluka Županijskog suda u Splitu o presudi Darku Kovačeviću, a hoće li biti pravomoćna, preinačena ili odbačena saznat će se najvjerojatnije početkom sljedećeg tjedna. Podsjetimo dosuđeno mu je pet godina zatvora za nanošenje teške tjelesne ozlijede i prijetnju 18-godišnjakinji s kojom je bio u povremenoj vezi.

Darko Kovačević Daruvarac
1/15
Ključne riječi

Komentara 37

BO
Bojnik
18:34 05.06.2019.

On je cisti primjer toga sto se trenutacno desava u hrvatskom pravosuđu. Cak bi mogao reci da doticni ima sjajnu zastitu nekoga iz tajnih sluzbi i policije. Viđao sam po Zg takve tipove....svi znaju da dila drogu,kamatari ljude,nepostuje nikog i nigdje...a mirno sece i zivi svoj kriminalni zivot,a da ga nitko nista nepita.

JE
Jednakost
18:47 05.06.2019.

Ako je dobio 5 godina, zasto je vani?

Avatar cera
cera
18:28 05.06.2019.

Ovaj je u policiji svaki drugi dan!!! Hahahaha koja parodija!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije