Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JURIO VIŠE OD 200 KM/H

Darko Milinović pao s motora i slomio ključnu kost: 'Otac mi je kazao da mu ne priređujem šokove'

Darko Milinović
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
01.06.2020.
u 13:11

Nesreća se dogodila u zavoju poznatom kao jedinica

Ličko-senjski župan Darko Milinović ozlijeđen je u padu s motora na Automotodromu na Grobniku u nesreći koja se dogodila jučer. 

Kako javlja Novi list,  Milinović je u padu s motora slomio ključnu kost i zadobio kontuzije, a liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru Rijeka gdje se trenutačno nalazi

Nesreća se dogodila u zavoju poznatom kao jedinica, a Milinović je u zavoj uletio s brzinom većom od 200 kilometara na sat.

Kako nam je rekao član uprave Automotodroma Grobnik Robert Živković, Milinović je dobro. 

– Živ je, nasmijan. Samo je slomio ključnu kost, a to je normalna ozljeda s obzirom na taj tip sporta – kazao nam je. 

U međuvremenu je Milinović razgovarao s novinarima 24sata

– Pao sam na zavoju, na kraju ciljne ravnine, pri brzini od 230 kilometara na sat. Nisam siguran je li razlog pada bio kočenje ili možda masna mrlja na stazi. Imam snimku, ali iz nje se ne uspijeva razaznati što se dogodilo – rekao je Dado Milinović, koji već dulje vrijeme redovito odlazi na vožnje na Grobnik iz vlastitog gušta.

– Što reći, zabrinuti su, naravno. Otac mi je jučer, kad se nisam javljao, rekao da ga pustim neka umre u miru, a ne uz ovakve šokove – uz smijeh kaže Milinović.

Podsjetimo, ovo nije prva nesreća u prometu koju je preživio Milinović. Prije dvije godine također je na Grobniku jureći svojim Suzukijem, motorom od 200 konjskih snaga, izletio s trkaće staze. Tada je, također pri velikoj brzini, proklizao u zavoju. Iako se, kada je pao pri brzini od gotovo 200 kilometara na sat, kotrljao i prevrtao još 150 metara, prošao je samo s ozlijeđenim zapešćem koje mu je odmah operirano u bolnici u Lovranu. 

Dodajmo i to kako se baš nedavno na svom Facebooku Milinović pohvalio najnovijim fotografijama s Grobnika, a koje prilažemo uz tekst. 

 

Komentara 24

AN
antiekstremist
13:29 01.06.2020.

Još jedan bajker u krizi srednjih godina.

OB
obican
14:56 01.06.2020.

Nisam fan Milinovica, ali postujem ovu radnju. Hoces se "odvozit" brzo, a da ne ugrozavas ostale, odes na motodrom, platis, pa udri kolko ide

PA
Pazin
15:02 01.06.2020.

možda tražio bubu na motoru dok se vozio :P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije