Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokalni izbori

Darko Milinović HDZ-ov kandidat za ličko-senjskog župana

Darko Milinović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
29.04.2017.
u 20:16

Milinović je najavio da će na lokalnim izborima ostvariti najbolji rezultat kada je riječ o kandidatima za župane

Darko Milinović, član predsjedništva HDZ-a i šef ličko-senjskog HDZ-a, novi je kandidat za župana Ličko-senjske županije jer se aktualni župan i dosadašnji kandidat Milan Kolić zbog zdravstvenih razloga povlači iz kandidature.

Milinović je u dogovoru sa šefom HDZ-a Andrejom Plenkovićem preuzeo kandidaturu i najavio da će na lokalnim izborima ostvariti najbolji rezultat kada je riječ o kandidatima za župane.

Milinović se u svibnju prošle godine nakon četiri godine izbivanja iz vrha HDZ-a na unutarstranačkim izborima ponovno vratio u predsjedništvo stranke. To je bio njegov veliki povratak nakon što je u HDZ-u bio marginaliziran jer je bio jedan od najžešćih protukandidata kada je Tomislav Karamarko postao predsjednik HDZ-a.

Komentara 8

DU
Deleted user
07:51 30.04.2017.

Rečeno onako pučki a opet fino, jako me zabolje na stvar za dičnog MIlinović dr. Dadu i njegovu kandidaturu za župana.

Avatar rubinet
rubinet
13:25 30.04.2017.

pozdrav Milinoviću ...body builderu..ima tijelo kao Apolon

MA
Mašenka
21:30 29.04.2017.

Stvarno nisu za žaliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije