Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stara ekipa

Poželio Opari brz oporavak uz zanimljive fotke. Prepoznajete li ljude na slici?

Foto: Darko Bekić
1/2
24.01.2018.
u 19:40

Dragi Andro, siguran sam da su i svi ovi članovi našeg izaslanstva na hrvatsko-bošnjačkim pregovorima u Beču, 1994., u ovim trenucima s mislima na tebe

Nakon što je predsjednica poslala potporu Andri Krstuloviću Opari, to je učinio bivši veleposlanik i diplomat dr. sc. Darko Bekić.

To je učinio objavivši 2 fotografije na svojem Facebook profilu uz poruku potpore.

- Dragi Andro, siguran sam da su i svi ovi članovi našeg izaslanstva na hrvatsko-bošnjačkim pregovorima u Beču, 1994., u ovim trenucima s mislima na tebe, da ti žele brzi oporavak i što skoriji povratak na odgovornu dužnost splitskog gradonačelnika, napisao je Darko Bekić.

Na fotografijama se, između ostalih, nalaze Ivo Sanader, Miomir Žužul, Kolinda Grabar- Kitarović, Krešimir Zubak, Mate Granić...

Komentara 22

CA
campa
21:18 24.01.2018.

Na slici je reprezentacija Hrvatske koja je žarila i palila Hrvatskim prostorima od oslobođenja do sada.Oni su zaslužni da je Hrvatska pala na dno ljestvice u Evropi kako ekonomski tako i moralno.

Avatar Matija22
Matija22
22:07 24.01.2018.

najveći lopov u sredini

DU
Deleted user
22:15 24.01.2018.

kad vidiš sliku kandidati za remetinec bivši i budući

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije