Naslovnica Vijesti Hrvatska

Darinko Kosor s premijerkom Kosor razgovarao o daljnjoj suradnji

Potvrdio je da HSLS neće podržati HDZ-ova Andriju Hebranga, ali niti jednoga drugog predsjedničkog kandidata.
16. studenoga 2009. u 17:37 2 komentara 8 prikaza
darinko kosor
Foto: Ivica Galović/Pixsell

Premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor sa svojim bratićem, u ulozi predsjednika HSLS-a, Darinkom Kosorom danas je nešto manje od sat vremena razgovarala o unapređenju dobre suradnje dviju stranaka unutar vladajuće koalicije.

- Kadrovskih promjena neće biti - kazao je nakon sastanka u Vladi predsjednik HSLS-a Darinko Kosor.

Potvrdio je da HSLS neće podržati HDZ-ova Andriju Hebranga, ali niti jednoga drugog predsjedničkog kandidata.

- O tome nismo razgovarali. Ali mogu reći da ću raditi na jačanju stranke, u pripremi je cijeli niz zakonskih prijedloga koje ćemo uputiti u saborsku proceduru - kazao je Kosor te najavio:

- Ne odustajemo od medicinske oplodnje. Napravit ćemo svoj prijedlog zakona, a koordinatorica tog posla bit će potpredsjednica Vlade Đurđa Adlešič.

Na pitanje kako je na tu najavu reagirala premijerka, Kosor je slegnuo ramenima te zaključio: “Zato smo mi predsjednici dviju različitih stranaka”.

Potpredsjednica Vlade Đurđa Adlešič kazala je kako je zadovoljna načinom na koji je izabrano novo stranačko vodstvo, ali kako je iznenađena što, osim nje, niti jedan drugi državni dužnosnik iz te stranke nije svoj mandat dao na raspolaganje novom predsjedniku stranke.

ccc
Pogledajte kako smo našu pobjednicu uz CCC Shoes and Bags brend pretvorili u trendi mamu

A1 izdvaja za Vas

  • baća45:

    KOJA DEMAGOGIJA I PRODAVANJE MAGLE!!!!!!!

  • davormr:

    E moj narode, uzmimo u ruke sudbinu i sreću, budimo opet jedinstveni kao i 1990. i riješimo to već u prvom krugu. Birajmo svi dr. MIROSLAVA TUĐMANA! !!