Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Darinko Kosor s premijerkom Kosor razgovarao o daljnjoj suradnji

darinko kosor
Ivica Galović/Pixsell
16.11.2009.
u 17:37

Potvrdio je da HSLS neće podržati HDZ-ova Andriju Hebranga, ali niti jednoga drugog predsjedničkog kandidata.

Premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor sa svojim bratićem, u ulozi predsjednika HSLS-a, Darinkom Kosorom danas je nešto manje od sat vremena razgovarala o unapređenju dobre suradnje dviju stranaka unutar vladajuće koalicije.

- Kadrovskih promjena neće biti - kazao je nakon sastanka u Vladi predsjednik HSLS-a Darinko Kosor.

Potvrdio je da HSLS neće podržati HDZ-ova Andriju Hebranga, ali niti jednoga drugog predsjedničkog kandidata.

- O tome nismo razgovarali. Ali mogu reći da ću raditi na jačanju stranke, u pripremi je cijeli niz zakonskih prijedloga koje ćemo uputiti u saborsku proceduru - kazao je Kosor te najavio:

- Ne odustajemo od medicinske oplodnje. Napravit ćemo svoj prijedlog zakona, a koordinatorica tog posla bit će potpredsjednica Vlade Đurđa Adlešič.

Na pitanje kako je na tu najavu reagirala premijerka, Kosor je slegnuo ramenima te zaključio: “Zato smo mi predsjednici dviju različitih stranaka”.

Potpredsjednica Vlade Đurđa Adlešič kazala je kako je zadovoljna načinom na koji je izabrano novo stranačko vodstvo, ali kako je iznenađena što, osim nje, niti jedan drugi državni dužnosnik iz te stranke nije svoj mandat dao na raspolaganje novom predsjedniku stranke.

Ključne riječi

Komentara 2

BA
baća45
18:30 16.11.2009.

KOJA DEMAGOGIJA I PRODAVANJE MAGLE!!!!!!!

DA
davormr
18:22 16.11.2009.

E moj narode, uzmimo u ruke sudbinu i sreću, budimo opet jedinstveni kao i 1990. i riješimo to već u prvom krugu. Birajmo svi dr. MIROSLAVA TUĐMANA! !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije