Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O VALTERU FLEGI

Danijel Ferić: Nećemo tražiti županovu ostavku!

Danijel Ferić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/2
21.01.2014.
u 16:09

Potpredsjednik istarskog SDP-a i predsjednik pulskog SDP-a komentirao je podizanje USKOK-ove optužnice protiv istarskog župana

- Želimo vjerovati da živimo u pravnoj državi, u kojoj je svatko nevin dok mu se ne dokaže suprotno. Vjerujemo u hrvatsko pravosuđe! Nećemo tražiti županovu ostavku. Ukoliko se pravomoćnom presudom potvrdi ova optužnica očekujemo da se novci vrati u proračun grada Buzeta, te očekujemo da svatko postupi prema svojoj savjesti, komentirao je Danijel Ferić, potpredsjednik istarskog SDP-a i predsjednik pulskog SDP-a podizanje USKOK-ove optužnice protiv istarskog župana Valtera Flege.

>>Istarski HSP dr. Ante Starčević: Zgroženi smo izjavama Valtera Flege

Komentara 1

TH
Thermate
16:58 21.01.2014.

Nisam ni mislio da hoćete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije