Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi protiv otpada

Danica Ramljak štiti građane jer neće skladište u "Ruđeru"

bernardic
Jurica Galoić/Pixsell
18.11.2010.
u 19:48

Nasilje i prisila nisu način rješavanja skladištenja otpada, to više jer je upravo Vlada odgovorna za problem, ističe Bernardić

Pošto je Večernji list objavio kako Vlada namjerava smijeniti ravnateljicu Instituta "Ruđer Bošković" (IRB) Danicu Ramljak, i to već idućeg tjedna jer odbija na Institutu skladištiti radioaktivni otpad, oglasio se i zagrebački SDP.

- Danica Ramljak odbijanjem potpisivanja Ugovora o skladištenju postupila je odgovorno i stala u obranu zakonitosti, struke, građana Grada Zagreba i cjelokupne javnosti, za što zavređuje priznanje, a ne smjenu s čela "Ruđera Boškovića". Nasilje i prisila nisu način rješavanja problema skladištenja otpada, to više što je upravo Vlada odgovorna za nastali problem - stoji u priopćenju koje je potpisao predsjednik zagrebačkoga Gradskoga odbora SDP-a Davor Bernardić.

Punu potporu ravnateljici Instituta Danici Ramljak još je prije dalo i Znanstveno vijeće IRB-a.

Komentara 2

OB
-obrisani-
20:01 18.11.2010.

Sada se ljevičarski šljam javlja i proserava, a gdje ste bili kada su vrli SDP-ovci sklopili sporazum sa NEK-om kojim su direktno oštetili Hrvatsku za cca 980 milijuna USD, plus što smo odgovorni i za skladištenje nuklearnog otpada iz Krškog. A danas vam kao smeta domaći nuklearni otpad? Pa nema većeg otpada nego što su to domaći tzv ljevičari ! Bernardiću, ako ne znaš sporazum su sklopili Linić, G.Granić i Fižulić! Prvo se izjasni o tome pa se onda proseravaj i skupljaj preizborne bodove!!!

MD
mislim_dakle_postojim
09:21 19.11.2010.

Što desnije, to jadnije. Glupane, ako želiš koristiti struju iz Krškog, moraš i preuzeti otpad koji ti pripada. Ali tvoja jadna glava je sad opterećena lijevim i komunistima, umjesto da shvatiš da će taj otpad u centru Zagreba jednako zračiti i lijeve i desne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije