Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upozorenje građanima

Danas i sutra očekuju se preleti HRZ-a iznad dvije županije

Knin: Nastupom Krila Oluje završena središnja svečanost obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
07.09.2022.
u 14:38

U cilju pripreme za nastup na 25. "Susretima za Rudija" u Gornjoj Stubici.

Na području Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije u srijedu i četvrtak se očekuju preleti zrakoplova i helikoptera Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ), u cilju pripreme za nastup na 25. "Susretima za Rudija" u Gornjoj Stubici, najavio je MORH.

Tako se danas od 14 sati očekuje prelet zrakoplova MiG-21 na području Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije, dok se u četvrtak očekuje prelet zrakoplova Pilatus PC-9 iz sastava akrobatske grupe "Krila Oluje" i helikoptera UH-60 M Black Hawk, stoji u priopćenju.

VIDEO: Dramatične scene u Kopenhagenu: Zrakoplov se zapalio prije ukrcavanja

Komentara 1

Avatar antikomunist6
antikomunist6
14:54 07.09.2022.

Moramo pratiti medije i doznati jesu li ljudi opet bili "ogorceni i zabrinuti" zbog preleta hrvatskih zrakoplova nad hrvatskom nebom. Zadnji puta sam o toj temi citao u novinama kako su bili i ogorceni i zabrinuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije