Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Norina majka

Đana Atanasovska je trudna: Još ne znamo spol

Đana Atanasovska
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/8
30.04.2014.
u 10:50

– Dobro se osjećam, odlično. Termin je krajem listopada, a na sljedećem ultrazvuku ćemo znati spol – izjavila je za 24 sata Đana Atanasovska (35).

Đana Atanasovska i Ivica Šitum iza sebe imaju mučne i teške godine, a lani su izgubili svoju jedinicu Noru nakon dugotrajne i teške borbe s limfoblastičnom leukemijom. Sada imaju novi razlog za sreću i veselje. Đana je u četvrtom mjesecu trudnoće.

– Dobro se osjećam, odlično. Termin je krajem listopada, a na sljedećem ultrazvuku ćemo znati spol – izjavila je za 24 sata Đana Atanasovska (35).

Podsjetimo, cijela Hrvatska uključila se u humanitarnu akciju za spas malene Nore. Trebalo je u kratkih osam dana prikupiti više od pet milijuna kuna. Hrvatska je opet pokazala da ima veliko srce i novac je prikupljen. Nakon odlaska u SAD na eksperimentalno liječenje, koje je malenoj Nori bilo posljednja slamka spasa, liječnici ipak nisu uspjeli. Nora je preminula.

>>Odblokiran račun 'Hrabrog djeteta', Norini roditelji moraju platiti sudske troškove

>>Roditelji Nore Šitum dobili prostor za rad svoje zaklade

Komentara 31

Avatar bosanac1951
bosanac1951
11:06 30.04.2014.

Ma dragi moji novinari koga to u Hr zanima, osim njenog muža ???

DI
duncan_idaho
11:48 30.04.2014.

vidio sam neki dan na dnevniku u prostorijama njene udrige koju je dobila u centru grada od gradonačelnika bandića... smučilo mi se kad sam vidio da sjedi u kožnoj direktorskoj fotelji koja košta kao i prosječna plaća, u novouređenom uredu i sa najnovijim laptopom.... što očekivat od ove novopečene "humanitarke"

PK
puši kurac
12:23 30.04.2014.

jel to ona zbog koje nema nikakve šanse da ikad više sudjelujem u tim akcijama?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije