Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO ČESTITKA

Škoro uputio čestitku povodom Dana neovisnosti: 'Neka vječno živi naša Hrvatska'

Miroslav Škoro
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
08.10.2019.
u 12:07

Sretan Dan neovisnosti i neka vječno živi naša Hrvatska - poručio je Predsjednički kandidat Miroslav Škoro

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro uputio je video čestitku hrvatskim građanima povodom obilježavanja Dana neovisnosti.

- Devet stoljeća nismo odustali od sna o neovisnoj Hrvatskoj. Ostvarili smo ga uz veliku žrtvu i unatoč brojnim preprekama. Danas imamo svoju državu, ali ona nije onakva kakvu smo sanjali. Obećajmo sebi i svojoj djeci da nećemo odustati od sna o uspješnoj Hrvatskoj bez društvene nepravde, klijentelizma i korupcije! Sretan Dan neovisnosti i neka vječno živi naša Hrvatska - poručio je Škoro.

Komentara 13

BA
Barbasmora
12:56 08.10.2019.

Bolje da opet pobjegne priko atlantika...

DM
drazen.muhvic
14:33 08.10.2019.

Škoro: "Pitate me što je to Dan neovisnosti? Kao da to ne znam. To vam je onaj film gdje moji Ameri pregaze vanzemljake...". Jbg, to nije propustio. Naš Dan neovisnosti je...

Avatar berija1
berija1
14:08 08.10.2019.

Prvi put, Eto i on se sjetio! Bio je i u Vukovaru konacno:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije