Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bjelovarska vojarna
Povratak na članak

Hrvatski vojnici kreću u NATO misiju u Poljskoj, ispratio ih Krstičević

Prvi hrvatski kontingent u sklopu borbene skupine pod vodstvom Sjedinjenih Američkih Država ključuje do 90 pripadnika Topničko-raketne pukovnije Hrvatske kopnene vojsk te stožerno osoblje i potporne logističke elemente.

Komentari 49

Avatar unačelu
unačelu
16:41 12.10.2017.

Ajme komentara, niti tih naših stotinjak vojnika može obranit Poljsku od nekakvog napada od strane Rusije niti nam to Putin uzima kao nekakvo veliko zlo. Hrvatska je pripadnica NATOa i njegove kolektivne sigurnosti, te stoga ako očekuješ pomoć ostali članicaa u slučaju naše ugroze tada se ni mi ne možemo oglušit na poziv drugih članica. Osim toga smatram da su ti američko-ruske igre pokazivanja či je veći te da od nekakvog vojnog sukoba nema ništa. A i doba nesvrstanih je davno prošlo još samo vučko pokušava glumit tita i sjediti na dvije stolice, a efekti takve politike se vide, mi smo ekonomski u banani a oni duplo gori.

VL
NV
NV
13:43 12.10.2017.

Nevjerojatno!

VL
DU
Deleted user
16:09 12.10.2017.

Sta mi imamo traziti u Poljskoj , Afghanistanu ...it’d ? Tko je uopce pitao Hrvatski narod dali zelimo uci u sastav privatne Masonske vojske zvane NATO koja stiti interese grupice najbogatijih na planeti. Osobno bi da sam jos u HVV odbio odlazak bilo gdje van Hrvatske pa makar i dobio otpust. Hrvatska vojska je tu da brani Hrvatske granice a ne da reskira zivote svojih vojnika po zemljama gdje netko drugi ima financijski interese.

VL
GO
goran2hr
14:11 12.10.2017.

Kada su u doba rata hrvatski prognanici prosvjedovali protiv neučinkovitosti UNPROFOR-a, šverca kojim su se bavili UN vojnici, između ostalog hrvatski prognanici blokirali su prijelaze (Hrvatske i okupiranog dijela RH). I dok su ostali UNPROFOR-ci, za svoje vozikanje i šverceraj, tražili obilazne puteve kroz polja i šume, Poljaci su se probijali silom i tukli prognanike. Također, kako su Srbi na Vukovaru istrošili topovske cijevi, zamjenske su im isporučili Poljaci i Slovaci. I to nije sve... Nadam se samo, da će Hrvatima kada krene napad na Rusiju, pripasti čast da budu prvi u jurišu.

VL
MA
marijaqwer
14:53 12.10.2017.

Evo Hrvatskih vojnika ( sinova ) pod tuđom zastavom i zapovjedništvom u tuđoj zemlji u borbenoj skupini ,u borbi ( za čije interese ????? ). Vjerodostojno.

VL
DU
Deleted user
14:13 12.10.2017.

šteta što ovaj koji ne drži do svoje riječi ne ode sa njima - lako je tuđim mlatiti

VL
Avatar superhik74
superhik74
14:27 12.10.2017.

Kada cemo ponovno na Staljingrad ? Nije nas dovoljno izginulo 40-tih godina proslog stoljeca pa moramo na popravni ispit.

VL
AN
antonelić
14:43 12.10.2017.

želio bih podrisati slijedeće : prije svega kao sudioniku domovinskog rata drago mi je što se hrvatska vojska razvija na pravi način .. i drago mi je što nas vodi min. čoškogl. krstičević koji nas je vodio do slobode u ratu , a sada nas vodi u poraću prema progresu ... još kad bi nam pomogao naš ministar da se podigne naknada za pet ambalažu sa 50 lipa na 1 kunu po boci ... jer i među nama ranojutarnjim beračima boca po kontejnerima ima i nas branitelja koji na taj način podižemo ekološku svijest kod hrvata i pomažemo da što prije hrvatska uđe u eru blagostanja ( kao što je najavila dr.kolinda - predcjednica )...

VL
DU
Deleted user
17:55 12.10.2017.

treba mi srbi da svi stanemo mirno dok preleta pobednička vojska našu svetu zemlju

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
06:14 13.10.2017.

Ivo Sanader je odgovoran da se nije održao referendum na kojemu bi se imao priliku Hrvatski Narod oglasiti jeri je ZA ili NE . Hrvatska vojska je doživjela da mora djelovati na tudjem teritoriju je samar Hrvatskoj vojsci gdje je postao vojnik NATO gdje se bori za NATO interese a ne interese Hrvata na Hrvatskom Teritoriju. Dali se iko pita kako se Hrvatski Vojnik osjeća u borbi na tudjem teritoriju i za čije nteresu se on mora boriti????!!!!. Hrvatska vojska se je borila za obranu Hrvatskog teritorija da ga oslobodi invazije a ne da sutra bude dobio naređenje da se bori za tudje interese a ne interese Hrvata i to na tudjem teritoriju. Hrvatska vojska se nije borila za takovi Hrvatsku koja ce ga jednog dana slati u svijet da se bori za interese NATO nego se je borio za svoju Lijepu Našu koja nespaljeno Hrvatskog Vojnika izvan Lijepe Naše nego ih postavlja na granice Hrvata da brani Lijepu Našu sa ponoso i sa ZDS!. Krsticevicu vasu Dužnost reba služiti onaj koji je spreman dati odgovor da Hrvatska Vojska nije da se Bori za interese Drugih ko NATOnego da je Hrvatska Vojska koja neprelazni Hrvatsku Granicu jer ona sluzi Hrvatskoj i na raspolaganju Lijepe Naše da brani svoje granice a ne tudje. Krsticevicu ako niste u stanju da štitite interese Hrvatske Vojskei Hrvatske interese predajte drugome tko ce biti u stanju da digne glas u ime Hrvatske vojske da ona neprelazni Hrvatske granice i da sluzi tudje interese osim Lijepe Naše. Krsticevicu hvala.

VL
GO
goran2hr
17:39 12.10.2017.

Potrebno je da svako u sebi raščisti, da li sam američki patriota ili hrvatski nacionalista. Jer to nije isto.

VL
CH
chanchir
19:30 12.10.2017.

eto nezavisne drzave,amerikanac naredi salji vojsku i nema price. papci,vrapci i komarci

VL
GO
goran2hr
18:18 12.10.2017.

U NATO su nas (bez da Hrvatima dozvole referendum) ugurali Mesić i Sanader.

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
06:23 13.10.2017.

Sjetimo se Dikica kako nam daje savjet da dignemo glas da vičemo da nas se čuje da bi se režim mjenjao na one koji su odgovorni za Hrvatske Interese. Trebamo reci Dikicu hvala Dikicu mi smo krivi za tu tragediju u Hrvatskoj.nije kasno dignimo glas i vidimo da nas se čuje .

VL
DU
Deleted user
16:06 12.10.2017.

Sirotinja ide ginuti za koji eur a krsticevic zeli baciti miĺijaru eura za avione s kojima ce plasiti ptice Bitno da mu cvrtila pise strategiju od ugroza sa svih strana

VL
Avatar 2222
2222
17:29 12.10.2017.

Krsticevic radi svoj posao odlicno,onima koji smatraju drugacije moraju ici u iseljenistvo.Hvatska treba imati obranu kao prvo a zatim I economiju.Vjerujem da ce biti oni koji nece voljeti da Hrvatska ojaca kao jaka drzava na srednjoj euvropi ali morat cee prihvatiti ili seliti tamo od kud su I dosli,Nato nece prihvatiti privilegije pojedinih politicara u hrvatskoj Naprijed Krsticevicu to je pravi put do slobode.

VL
ME
Meter
18:09 12.10.2017.

Ne bu dobro završilo...

VL
DU
Deleted user
18:10 12.10.2017.

Kada bi nas netko napao, vi koji ste protiv, bili biste sretni da netko stane uz nas i pomogne nam. Kada treba pomoći drugome onda ste jad i kukavice. Drago mi je što Hrvatska može nekom pomoći. Doduše, vi koji ste protiv možda i ne biste imali ništa protiv da nas netko napadne. Zapravo, čisto sumnjam da ste uopće Hrvati.

VL
GO
goran2hr
22:50 12.10.2017.

Ako predsjednica Kolinda u Moskvi ispregovara povlačenje vojnika Hrvata, sa ruske granice i izvoz hrvatskih mandarina u Rusiju - e, onda će zaslužiti svečani doček i proslavu na Trgu Bana Jelačića.

VL
JU
juma
14:45 12.10.2017.

Hrvatska zna gdje joj je mjesto, tko su joj saveznici i uz koga treba stajati.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.