Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBOJSTVO

Bivši boksač orobio Finu, priznao pa dobio dvije godine zatvora

FINA
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
20.07.2017.
u 14:00

Osim što ide u zatvor, mora vratiti 69.000 kuna

Damir Dolar (30), bivši  boksač, optužen za razbojstvo, na zagrebačkom Županijskom sudu osuđen je na dvije godine zatvora.

Teretilo ga se za razbojstvo u poslovnici Fine u Ulici grada Gospića u Zagrebu u siječnju ove godine.  Dolar je priznao krivnju te se nagodio s tužiteljstvom, a osim što ide u zatvor na dvije godine, mora vratiti i 69.000 kuna.

Prema optužnici, teretio se da je poslovnicu Fine orobio s još uvijek nepoznatim supočiniteljom. Uhićen  je u svibnju ove godine, a policija je tada  pretragom  njegovog  stana  našla pištolj koji je prilikom razbojstva oduzeo  zaštitaru Sokol Marića.

Ukradeni novac nije nađen, a nakon uhićenja Dolar se branio da je novac potrošio  jer  je morao vratiti dugove. U probleme  je upao, tvrdio je, jer je morao pomagati roditelje, pa su mu računi bili pod ovrhom. Spomenuta  poslovnica Fine orobljena je 30. siječnja u 8.10, malo nakon otvaranja.  

Pred  poslovnicu se dovezao motor s dvojicom muškaraca, a jedan od  njih  je  maskiran i naoružan ušao u poslovnicu. Razoružao je zaštitara kojeg je izudarao pištoljem, prije no što je uzeo novac te pobjegao sa svojim kompanjonom.

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
14:59 20.07.2017.

kad kradeš nemoj ukrasti siću. ukradi što više milijuna možeš i odmah ih potroši na nekretnine. zatim sve daruj djeci vlastitoj da ti ne ostane ni kune.. i onda odi na policiju i priznaj. dobiješ par godina zatvora, ništa ti ne mogu uzeti ni naplatiti a djecu si zbrinuo... poznajem ženu koja je tako udrugu invalida opljačkala... odslužila kaznu i na slobodi je, djeca imaju 4 kuće ogromne izgrađene i nikome ništa...

ME
MejaCity
19:35 20.07.2017.

dolar krade kune kakva tuga hehehehehe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije