Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAŽNJEN

Zbog kredita u banci napravio dramu: 'Kuću ću ti zapaliti, bacit ću ti bombu u banku'

kune, novac
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
13.07.2017.
u 08:55

Kako se 64-godišnjak ni uz intervenciju zaštitara nije uspio smiriti, privela ga je policija

Umirovljenik iz Zadra (64) kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 1.147,50 kuna jer je 12. travnja oko 12.30 narušavao javni red i mir.

Nakon što je otvorio račun u Erste banci zbog dizanja kredita, dobio je povratnu informaciju kako nije u mogućnosti kredit realizirati zbog dugovanja prema FINI.

Umirovljenik je tada na osobito drzak način, piše Zadarski.hr, počeo urlati na zaposlenicu, pa i voditeljicu poslovnice banke.

Zahtijevao je svojih 240 kuna uz prijetnje: "Kuću ću ti zapaliti, bacit ću ti bombu u banku, nećeš izići iz kuće dok mi ne vratite 240 kuna, ima da mi tvoj muž vrati ovaj novac!"

Kako se 64-godišnjak ni uz intervenciju zaštitara nije uspio smiriti, privela ga je policija. 

Komentara 6

SM
SmellsLikeŠit
10:27 13.07.2017.

Meni da banka žrli uzet kuću. Ja bi ju sravnal sa zemljom i to iskipal pred banku...

Avatar ivek
ivek
23:01 13.07.2017.

rockefeller je umro al banke dalje pljackaju glupane,,,

MO
modovisisajteMaraschino
09:20 13.07.2017.

Davno sam rekla i još se toga držim: radije ću po kantama za smeće kopati nego dizati kredit u banci ili lihvara... masu ljudi se upropastilo tako i izgubilo sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije