Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

"Dalićka je uništila maloprodaju da bi mogla umanjiti ukupnu vrijednost Agrokora"

Grupa maloprodaja je najvrjedniji dio Agrokor grupe. Dalić i Knigthead ciljano uništavaju poslovanje kako bi smanjili vrijednost cijele kompanije i to nije ništa drugo nego neviđeni kriminal, piše Ivica Todorić
18. ožujka 2018. u 11:51 49 komentara 4271 prikaza
Ivica Todorić
Foto: Simon Dawson/REUTERS/PIXSELL

Ivica Todorić u najnovijem postu na blogu ponovno piše o poslovanju s nekonsolidiranim brojkama sve do 11 mjeseca, uključujući 11. mjesec 2017. godine, koje je izvanredna uprava redovno prezentirala. 

Spašavanje Agrokora Domaće će tvrtke biti namirene, strani kreditori u minusima

Poduzetnik koji se danas skriva u Londonu piše da "nažalost, zbog manipulacija, Dalić i izvanredna uprava neće pokazati niti nekonsolidirane podatke za 12. mjesec 2017.

U ovom postu se poslužio podacima Agrokora izvanredne uprave da javnosti predoči izvješće o tome kakvi su im rezultati za 2017. godinu. 

Todorić kaže da je sam napravio procjenu prihoda za 12. mjesec 2017. godine, ostalih 11 mjeseci su podaci Agrokor izvanredne uprave te da se iz prezentiranih podataka se vidi da je u kompanijama u poslovnoj grupi Maloprodaja i Veleprodaja Agrokora u 2017.godini u odnosu na 2016. godinu zabilježen: pad prihoda za 3.7 milijarde kuna ili  506 milijuna eura, pad prihoda za više od 20% u odnosu na 2016.godinu (ovdje se ne uzima u obzir rast prodaje u trgovini na malo u hrvatskoj u 2017.godini, što bi naravno povećalo pad prihoda u Agrokoru, napominje bivši čelni čovjek Agrokora).

"Grupa maloprodaja je najvrjedniji dio Agrokor grupe. Dalić i Knigthead ciljano uništavaju poslovanje kako bi smanjili vrijednost cijele kompanije i to nije ništa drugo nego neviđeni kriminal! 

I zato, gospođo Vidaković, ako se ovo dopusti police koje ste navodno osigurali na 5 godina vrlo vjerojatno neće postojati ZA JEDNU", poručio je Todorić iz Londona. 

Cijeli posto s tablicama pogledajte OVDJE.

Ivica Todorić
1 / 18
Maškarana povorka krenula je s Nehaja, prošla donjokaštelanskom rivom do porta u Kaštel Starom gdje se pročitala presuda krnji te se zapalila
Agrokor vrijednost Agrokora Crni scenarij za Agrokor: Većini vjerovnika za naplatu ostaje samo 160 milijuna eura Martina Dalić Martina Dalić: 'Vjerujem da će Agrokorovi vjerovnici i drugi sudionici procesa postići dogovor' Ivica Todorić Agrokor Sud ponovno blokirao imovinu Ivici Todoriću
Plazma keksi
BAŠ KAO NEKADA
Stvari koje se godinama nisu promijenile, a svejedno ih obožavamo
  • Donald:

    Todorić je obični trol, koji o ozbiljnom poslovanju očito nikad nije imao pojma, osim toga je godinama sistematski krao novac iz firme. U Americi bi mu to donjelo doživotnu kaznu, u Hrvatskoj se možda izvuće na zastaru ili kronično sinkopiranje.

  • droza:

    Lopove dođi u Hrvatsku i ponesi lovu.

  • rightside:

    lopina opet napunila dzepove sa gotovinom i sad lako opet prica gluposti,, a ko mu je to dozvolio?? ko mu je napravio uslugu??