Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glas:

'Dalić je bila ta koja je namještala milijunske poslove svojim "borgovskim" prijateljima'

Anka Mrak Taritaš
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
10.05.2018.
u 16:54

U javnost su procurili e-mailovi koje je ministrica Dalić razmjenjivala s osobama koje su sudjelovale u pripremi lex Agrokora

Nakon što su objavljeni e-mailovi ministrice i potpredsjednice Vlade Martine Dalić, a koje je ona razmjenjivala s osobama koje su sudjelovale u pripremi lex Agrokora, cijelu situaciju komentirao je i Glas Anke Mrak-Taritaš.

– Premijeru Plenkoviću trebalo je skoro mjesec dana da smijeni Antu Ramljaka zbog nemoralnih honorara, koje je ovaj kao povjerenik Agrokora isplaćivao svojoj firmi. Sada vidimo i zašto. Sadržaj objavljenih mailova pokazuje kako je zapravo ministrica Dalić bila ta koja je namještala milijunske poslove svojim "borgovskim" prijateljima, otkrivala im povjerljive informacije te zbog toga mora otići kompletna vlada Andreja Plenkovića – objavljeno je na Facebook stranici Glasa.

– Mailovi ministrice Dalić pokazuju kako je jedna mala klika iskoristila svoj položaj i utjecaj kako bi osigurala vlastiti financijski probitak i ojačala tzv. ortački kapitalizam kao gospodarski sustav u Hrvatskoj – zaključuju u stranci bivše ministrice.

Komentara 50

DU
Deleted user
17:43 10.05.2018.

Rece Anka hobit i osta ziva...

DU
Deleted user
17:14 10.05.2018.

Vidi vraga. Jeli ovo ona što je lagala o nekakvim stotinama tisuća eura ne plaćenim ili plaćenim za renoviranje stana?

CV
cvikcange
17:12 10.05.2018.

E Anka, kak je Gunja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije