Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Koruptivna hobotnica'

Maras optužio Dalić da laže o svojoj vezi sa Šavorićem

Gordan Maras
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
10.05.2018.
u 14:58

Zaposlenik Agrokora je dostavljao insajderske podatke potpredsjednici Dalić, koja ih je prosljeđivala svojim prijateljima koji su pisali zakon, ustvrdio je Maras

Saborski zastupnik SDP-a Gordan Maras optužio je u četvrtak potpredsjednicu Vlade Martinu Dalić da laže, puštajući nekoliko puta za redom za saborskom govornicom tonski zapis nedavne sjednice Odbora za gospodarstvo na kojoj Dalić tvrdi 'moja veza sa Šavorićem je nikakva'.

'Gospođa Martina Dalić ne govori istinu, odnosno rekli bi naši ljudi - laže', poručio je Maras u svojoj slobodnoj raspravi.

'A kako reagira premijer Plenković i vladajuća koalicija? Možemo li zaključiti da premijer koji brani Dalić nakon evidentne neistine koju je govorila, možemo li vjerovati u njegovu nevinost tj. da nije imao veze s tim? Meni izgleda kao da je premijer Plenković na čelu te koruptivne hobotnice', kazao je Maras.

Pozvao je na reakciju Državno odvjetništvo, ali i Hanfu jer se 'iz dokumentacije vidi da su Ramljak i ostali pajdaši u tom procesu dobivali insajderske podatke iz kompanije čije su tvrtke u vlasništvu listane na zagrebačkoj burzi'.

Zaposlenik Agrokora je dostavljao insajderske podatke potpredsjednici Dalić, koja ih je prosljeđivala svojim prijateljima koji su pisali zakon, ustvrdio je Maras.

Da potpredsjednica Vlade obmanjuje javnost smatra i Mostovac Tomislav Panenić.

'Žalosna je činjenica da je potpredsjednica Vlade tijekom iznošenja stavova na odboru za gospodarstvo obmanula zastupnike i članove odbora i javnost, kada je rekla da je njena veza s gospodinom Šavorićem nikakva' kaže Panenić.

Komentara 13

Avatar Celzijus
Celzijus
16:03 10.05.2018.

Jel tolko Hrvata položilo svoj život za samostalnu Hrvatsku, jel tolko djece ostalo bez očeva, da bi svaki božji dan po tom portalu, glavnu riječ stalno imali razni gordani, dušani, miloradi, jovani, peđe i geđe, nikad ni jedan Štef, Ante, Joža, Martin...? Kolko je samo dnevno članaka o njima, jel oni stalno moraju pametovat? Kaj nikom nije jasno kakvo je to perfidno provođenje opet nekakvog antihrvatskog memoranduma u sred Lijepe Naše?

Avatar Roy Bean
Roy Bean
17:46 10.05.2018.

Maras oličenje poštenja i sposobnosti. Šteta da više ne postoji cirkus Moira Orfei, mogao bi se tamo zaposliti na mjestu klauna imenom glupi August.

DU
Deleted user
21:56 10.05.2018.

Da je po Marasu, Boljševici bi ukinuli sudstvo i smaknuli i pozatvarali sve koji ne misle tako. Od medija opstali bi samo RTL i Index i neki poput 24 sata i slično.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije