Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razočarao odvjetnike

Ćiro: Sinovčić će se morati snalaziti bez mene

Ćiro i Reno
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/2
31.12.2014.
u 16:17

Ja taj novac nemam kod sebe, ali imam u Švicarskoj, a to je cijela procedura, objasnio je Ćiro.

Dalibor Zebić, bivši direktor NK Zadra tijekom današnjeg dana izići će iz istražnog zatvora u Remetincu nakon što je uplatio jamčevinu od milijun kuna. Kako je rekao njegov odvjetnik Nikola Mandić, riječ je o iznosu, koji je za Zebićevu obranu sa slobode skupila njegova obitelj. Što se tiče Rene Sinovčića, on do daljnjeg ostaje u Remetincu jer nije zasada uspio skupiti 10 milijuna kuna, koliko mu je potrebno za obranu sa slobode.

Njegov odvjetnik Andrej Korljan kazao je kako se nada da će taj nemali novac uspjeti skupiti tijekom idućih dana. Osim Sinovčića, u Remetincu do daljnjeg ostaju i Novica Erlić, još jedan bivši direktor NK Zadra kojem je određeno jamstvo od milijun kuna te dvojica zadarskih poreznika kojima je određena jamčevina od po 300.000 kuna. U međuvremenu, USKOK je najavio da će u petak sudu podnijeti zahtjev za produljenjem istražnog zatvora. Sinovčić i troje preostalih osumnjičenika, kojima je istražni zatvor zamijenjen jamčevinama, iz Remetinca će izaći kada iznose jamstva uplate na račun suda.

Miroslav Ćiro Blažević, koji se nakon Sinovčićeva uhićenja sam ponudio te javno kazao da mu je spreman pomoći pri prikupljanju novca potrebnog za jamčevinu, nije se jučer javljao na mobitel, zbog čega su odvjetnici bili razočarani jer su na taj novac računali.

Ipak, danas je za N1 ispričao svoju stranu priče.

– Dijete moje, pa što sam ja trebao? Koliko hoćeš da vam dam? Napravili su stratešku pogrešku, ja sam rekao da ću mu pomoći, ali ne u toj mjeri kolika je jamčevina. Ja te novce nemam kod sebe, ali imam u Švicarskoj, a to je cijela procedura. Da su postupili normalno, da me nisu odmah optužili... Meni je žao, ali morat će se snalaziti sada malo drukčije – kazao je za N1 Blažević.

>> Ćiro okrenuo leđa Sinovčiću, obećao mu pomoći pa se nije javio

Komentara 70

DE
dedamladen
18:03 31.12.2014.

Čiro,majstore,moralna vertikala po HDZ kriteriju.Prvi do Kolinde,a lova u švici,toliko vjeruješ u svoju jedinu dragu ljubav Hrvatsku u koju se neprekidno zakljineš.Nazdravlje!

BU
budagigo
16:45 31.12.2014.

nema mi ništa ljepše nego kada se netko razočara u čiru poznatu moralnu vertikalu kojega novinari svako malo zovu da po medijima lamantara o poštenju,nema koga taj nebi prodao za dvije lipe.tko nezna tko je čiro neka pogleda utakmicu polufinala sp-a francuska-hrvatska sa posebnim osvrtom na vrijeme koje je hrvatska imala igrača više.

BJ
Bjelovar112
17:13 31.12.2014.

E Ciro pa ti si Casnik HV a i imao si i znacku a ne vjerujes ü Hrvatsku nego ti je draza Svica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije