Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆA OPCIJA

Dali Mor i Dooplee – aduti Pernarova Saveza za promjene

pernar, stranka (1)
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/3
06.10.2011.
u 13:15

Operni solist i reper predvodnici su liste za IV. izbornu jedinicu, Osječko-baranjsku i Virovitičko-podravsku županiju.

Zagrepčanin Dali Mor, operni solist osječkog HNK, te osječki reper Davor Dundović Dooplee koji su medijsku popularnost stekli u protuvladinim prosvjedima, predvodnici su Saveza za promjene (SP) Ivana Pernara u IV. izbornoj jedinici. Po glasove birača krenut će, kažu, kao treća, mlada i moderna opcija. Dali Mor, podsjećamo, sudjelovao je aktivno u prosvjedima u Osijeku, ali i rodnom Zagrebu, dok je Osječanin Dooplee prosvjede iskoristio za snimanje reality spota "Zaboli ih".

– Slavonija je prije nešto više od 20 godina hranila cijelu Jugoslaviju, a danas ne može ni Hrvatsku. Političke su elite upropastile privredu, a guranjem Hrvatske u EU samo nam može biti gore. Imamo veliku krizu u Grčkoj, u Španjolskoj, Italiji, pa zašto se mi guramo tamo gdje je loše? Mi se zalažemo za razmatranje pregovora jer naša zemlja nije spremna ući u EU – kazao je nositelj liste Dali Mor koji je s Doopleejem spjevao repersko-opernu himnu SP-a "Državni neprijatelj broj 1".

Predsjednik Saveza za promjene, Ivan Pernar, pak, najavio je da u svom programu traže ukidanje valutne klauzule i devalviranje kune kako bi inflacija pojela kredite jer će u suprotnom krediti pojesti ljude. –  HNB mora prestati biti mjenjačnicom – kazao je Pernar.

Komentara 16

KU
kukuriku
14:00 06.10.2011.

Pernar bi po psiho-osobnosti, za vrime 3.reicha bija dobar-cúvar konc-logora !!

Avatar Grunf
Grunf
14:39 06.10.2011.

koja je to budaletina bez cilja i programa jednom rječju anarhist

VE
velikazmija
13:32 06.10.2011.

dali su ovi drogeraši još na računu sdp-ovaca i njihova crnog fonda -- jeli ovaj zamijeni čačića ako ode u prdekaru --buksu --

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije