Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostavio je

Dala bubreg mužu pa požalila: Kad bih mogla, uzela bih ga nazad

operacija
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
26.01.2014.
u 19:28

Samantha koja sada čeka da potpiše papire za razvod vjeruje da ju je Andy varao s njezinom prijateljicom što on poriče. - Definitivno bi prošla operaciju ponovno, ali ne bih njemu dala bubreg- rekla je.

Jedna žena u Britaniji spasila je život mužu tako što mu je darovala svoj bubreg. No, to je,kaže, požalila. Nakon što ju je ostavio, bubreg želi nazad.

Andy Lamb umirao je od zatajenja bubrega, a na životu ga je održavala dijaliza, piše Daily Mail. Bio mu je potreban novi bubreg, ispričala je njegova supruga Samantha koja ga je nagovorila da uzme njezin.

Par se vjenčao 2007. godine, a Andy je konačno napustio Samanthu 2012. godine. Samantha koja sada čeka da potpiše papire za razvod kaže da je požalila čim je operirana. Vjeruje naime da ju je Andy varao s njezinom prijateljicom što on poriče. Par je pokušao spasiti brak no Samantha je, tvrdi, kasnije otkrila i da je Andy imao sex chatove sa ženama na internetu.

- Definitivno bi prošla operaciju ponovno, ali ne bih njemu dala bubreg. Mrzim ga. Kad bih mogla, uzela bih ga nazad i dala bih ga nekom drugom - rekla je 41-godišnja Samantha za the Sunday People.

Andy je ispričao da nikada nije htio da Samantha donira bubreg jer je to bio veliki rizik, ali da je ona inzistirala. Dodao je da će joj uvijek dugovati svoj život.

>> Hrvati u očaju objavljuju oglase: 'Prodajem bubreg za 50.000 eura'

Komentara 10

LI
Libela
19:45 26.01.2014.

Ovo zvuči kao naputak za nedavanje bubrega bračnom partneru.

Avatar Češer
Češer
20:13 26.01.2014.

Vecernji bas dobru poruku saljete ovom objavom, sve godine borbe za humanost i da ljudi pomazu jedni drugima doniranjem organa vi nalazite jedan banalni slucaj kojim na ovako senzacionalisticki nacin pljunete po svima nama koji smo se trudili u svimm proslim akcijama i koji imamo potpisane donatorske kartice. Sramite se, ovo me je toliko pogodilo da vise nikad necu kupit vase novine.

CR
crocro
10:46 27.01.2014.

Da, i ja mislim da ovo objavljivanje ovakvog izoloranog slučaja ne daje dobru generalnu percepciju na darivanje organa. Jer, koliko u svijetu ima slučajeva da je bračni partner nevjeran i da mu život spašava bubreg drugog bračnog partnera, koji je zbog te nevjere požalio što mu je darivao bubreg? Ovakav primjer je vrlo, vrlo rijedak u svijetu koji bi ispričao identičnu priču. Strahovito je najvći broj pozitivnih primjera i obostrane sreće. Pravim i pozitivnim ljudima neće baš previše naštetiti objava ovoga članka da bi odustali od namjere doniranja organa, ali članak niti ne djeluje pozitivno, pa bolje da ga niti nisu objavili. Uostalom u silini svega negativnog što se oko nas događa, dobro je izdvajati i pisati samo pozitivne stvari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije