Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostavio je
Povratak na članak

Dala bubreg mužu pa požalila: Kad bih mogla, uzela bih ga nazad

Samantha koja sada čeka da potpiše papire za razvod vjeruje da ju je Andy varao s njezinom prijateljicom što on poriče. - Definitivno bi prošla operaciju ponovno, ali ne bih njemu dala bubreg- rekla je.

Komentari 10

LI
Libela
19:45 26.01.2014.

Ovo zvuči kao naputak za nedavanje bubrega bračnom partneru.

VL
Avatar Češer
Češer
20:13 26.01.2014.

Vecernji bas dobru poruku saljete ovom objavom, sve godine borbe za humanost i da ljudi pomazu jedni drugima doniranjem organa vi nalazite jedan banalni slucaj kojim na ovako senzacionalisticki nacin pljunete po svima nama koji smo se trudili u svimm proslim akcijama i koji imamo potpisane donatorske kartice. Sramite se, ovo me je toliko pogodilo da vise nikad necu kupit vase novine.

VL
CR
crocro
10:46 27.01.2014.

Da, i ja mislim da ovo objavljivanje ovakvog izoloranog slučaja ne daje dobru generalnu percepciju na darivanje organa. Jer, koliko u svijetu ima slučajeva da je bračni partner nevjeran i da mu život spašava bubreg drugog bračnog partnera, koji je zbog te nevjere požalio što mu je darivao bubreg? Ovakav primjer je vrlo, vrlo rijedak u svijetu koji bi ispričao identičnu priču. Strahovito je najvći broj pozitivnih primjera i obostrane sreće. Pravim i pozitivnim ljudima neće baš previše naštetiti objava ovoga članka da bi odustali od namjere doniranja organa, ali članak niti ne djeluje pozitivno, pa bolje da ga niti nisu objavili. Uostalom u silini svega negativnog što se oko nas događa, dobro je izdvajati i pisati samo pozitivne stvari.

VL
Avatar Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
21:46 27.01.2014.

Pazi pravopisa: "jedna zena u Britaniji" potpuno prevedeno od rijeci do rijeci. Kod nas se veli Velika Britanija, i nije nazad nego natrag. I jos: "otkrila i da je Andy imao sex chatove " imao chatove? U koju je to skolu isla Irena Klancir? Bilo bi lijepo da VL objavi spremu svojih prepisivaca, pardon, novinara.

VL
TR
trevis
21:05 26.01.2014.

ok ..kužim kliknem na ovakvu ..glupost od vijesti a vama je to ok,u stvari još vam samo fali da zaposlite babića da vam tehnologiju usavrši...jado

VL
RR
red_rad_disciplina
11:58 27.01.2014.

Ovo zvuči kao naputak za nedavanje bubrega bračnom partneru. Libela upravo tako zvuči. Dobivamo naputke kroz medije svakog dana i sve se uspješno relativizira.

VL
MA
matador007
12:30 27.01.2014.

Ma ja bih svojemu dala i oba,makar me poslije ostavio.Šalim se.Mislim da je žena malo previše ljuta i povrijeđena i da će drukčije misliti kad prođe malo vremena.Neka je on samo živ,a da je pametna popila bi mu živce na slamčicu zbog prevare.Pa da vidiš kako se isplatilo dati bubreg!

VL
SL
stalno lazu
13:26 28.01.2014.

Uzmi mu ono s cim mase pred ogledalom.

VL
DI
Dupin iz Kupe kod Siska
10:08 27.01.2014.

6. teška tema

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.